Hamza şi-a dorit să plece

Hamza şi-a dorit să plece

Atacantul Hamza Younes şi-a exprimat, în nenumărate rânduri, intenţia de a se despărţi de Petrolul în această iarnă, în încercarea de a obţine un contract avantajos din punct de vedere financiar, iar conducerea clubului şi-a dat acordul ca el să demareze negocierile cu bulgarii de la Botev Plovdiv.

Insistenţa cu care jucătorul tunisian şi-a dorit să părăsească gruparea ploieşteană i-a determinat, în cele din urmă, pe oficialii clubului să îi permită începerea negocierilor cu Botev Plovdiv, formaţie unde recent au ajuns alţi doi foşti petrolişti, Alexandru Benga şi Ferebory Dore.

Explicând foarte clar că vrea să câştige mai mult pentru a-şi asigura viitorul, având în vedere scurta carieră de care au parte fotbaliştii, Younes le-a cerut suporterilor să-i respecte decizia. ”Am primit o ofertă foarte bună pe care nu o pot refuza. Trebuie să mă gândec la viitorul meu şi sper ca toată lumea să mă înţeleagă. Sunt sigur că într-o zi mă voi întoarce la Petrolul”, a afirmat atacantul, al cărui punct de vedere îl puteţi vedea, în exclusivitate, pe FCP TV aici.    

În cazul în care acest transfer se va realiza, FC Petrolul Ploieşti îi urează mult succes lui Hamza Younes la noua sa echipă, mulţumindu-i, totodată, pentru întreaga şi substanţiala sa contribuţie avută în cei doi ani petrecuţi în tricoul lupilor.