Mulţumim, Damien Boudjemaa!

Mulţumim, Damien Boudjemaa!

Mijlocaşul Damien Boudjemaa s-a transferat, oficial, la Slavia Praga, toate actele privind contractul său cu gruparea cehă fiind definitivate şi semnate în această dimineaţă.

Ajuns la Petrolul în urmă cu doi ani de la formaţia de amatori AJ Alfortville, fotbalistul francez de origine algeriană a strâns 60 de meciuri în tricoul galben-albastru, reuşind să înscrie 7 goluri în tot acest timp.

În vârstă de 28 de ani, Damien a cunoscut consacrarea la Petrolul, dar acum şi-a dorit o nouă provocare în cariera sa şi va evolua în următoarele două sezoane şi jumătate la Slavia Praga, ocupanta locului 11 în campionatul Cehiei.

FC Petrolul Ploieşti îi urează mult succes şi îi mulţumeşte pentru întreaga sa contribuţie avută în cei doi ani petrecuţi în haita lupilor galbeni!

Pe această cale, FC Petrolul Ploieşte doreşte să vă informeze că pe site-ul oficial al clubului vor apărea informaţii despre transferuri doar în momentul în care acestea se vor perfecta în totalitate, aşa cum a fost şi în cazul lui Damien Boudjemaa.

Spre deosebire de mass-media, care poate specula pe marginea oricărui subiect, FC Petrolul Ploieşti va anunţa, în mod oficial, eventualele mutări numai după încheierea tuturor formalităţilor. Vă mulţumim!