Parteneriat FC Petrolul – Opel

Parteneriat FC Petrolul – Opel

În cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată astăzi, la showroom-ul DiBas, FC Petrolul Ploieşti şi Opel au oficializat un parteneriat în urma căruia fotbaliştii echipei noastre vor evolua de acum înainte cu sigla brandului german pe tricouri.

Petrolul intră astfel în galeria selectă a unor mari cluburi din Europa, AC Milan, PSG sau Bayern Munchen, în trecut, sau Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen, Galatasaray Istanbul şi Feyenoord Rotterdam, în prezent, cu care Opel a dezvoltat parteneriate.

Implicarea renumitul brand automobilistic în fotbalul românesc reprezintă o premieră odată cu semnarea acestui acord, Opel alegând să se alăture echipei de suflet a ploieştenilor ”întrucât atât noi, cât şi Petrolul reprezentăm exemple de profesionalism şi determinare, dar şi dovezi ale capacităţii de a trece peste obstacole şi a reveni în forţă”, potrivit directorului general Opel România, Cristian Milea.

La rândul său, patronul FC Petrolul, Dan Capră, a declarat: ”După cum vedeți, nu ne ocupăm doar de partea sportivă a clubului, ci și de cea legată de încercarea și găsirea unor parteneri serioși, împreună cu care să facem performanță. Astazi, Petrolul și Opel pun bazele unei colaborări pe care cu toții ne-o dorim cât mai bună şi cât mai lungă. Istoria și tradiția celor două branduri ne obligă să ne propunem obiective îndrăznețe și sunt sigur că împreună le vom atinge”.

Antrenorul Cosmin Contra, cel care a evoluat cu sigla Opel pe tricou în perioada petrecută la AC Milan, a salutat implicarea la Petrolul a renumitei mărci de automobile: ”Ştiu foarte bine ce înseamnă Opel în fotbalul european încă de pe vremea când eram fotbalist, iar această colaborare nu poate decât să mă bucure şi să îmi confirme faptul că munca noastră este apreciată la cel mai înalt nivel. Sperăm să le facem celor de la Opel o publicitate cât mai bună, prin evoluţiile şi rezultatele noastre, iar la finele sezonului să ne bucurăm împreună cu ei şi cu suporterii noştri de obţinerea a cel puţin unui trofeu”.

Reprezentantul fotbaliştilor, mijlocaşul Ovidiu Hoban, a ţinut să mulţumească la rându-i Opel România, devenit de astăzi partenerul principal al lupilor galbeni: ”Am crecut văzând la televizor meciuri de fotbal în care echipele aveau Opel pe tricouri, iar acum a venit şi rândul meu să fiu în această ipostază. Mă bucur, iar în numele echipei ţin să le mulţumesc celor de la Opel pentru că au venit alături de noi şi îi asigurăm că îi vom reprezenta cu cinste”.

Evenimentul de miercuri, la care a fost prezentă întreaga echipă FC Petrolul, s-a încheiat cu o sesiune foto, în care jucătorii s-au pozat alături de cele mai noi modele Opel, printre care Insignia, ADAM, Mokka şi Astra. Mai jos, o galerie foto de la evenimentul desfăşurat astăzi, la showrom-ul DiBas din Ploieşti, cu ocazia oficializării parteneriatului dintre FC Petrolul şi Opel:

sursa foto: www.sportpictures.eu