Petrolul l-a transferat pe Toto Tamuz

Petrolul l-a transferat pe Toto Tamuz

FC Petrolul Ploiești a reușit, astăzi, să-l achiziționeze pe atacantul Toto Tamuz, fotbalistul israelian de origine nigeriană semnând un contract valabil în următorii doi ani și jumătate.

După Mutu, Zicu și Gerson, Petrolul a perfectat joi, în Antalya, cel de-al patrulea transfer din această pauză competițională, aducând un atacant cu un CV impresionant și cifre remarcabile. Fost jucător la Hapoel Petah Tikva, Beitar Ierusalim, Hapoel Tel Aviv și Ural Oblast, Toto deține în palmares numeroase trofee, printre care și titlul de golgheter al primei ligi din Israel în sezonul 2010-2011, când a înscris 21 de goluri.

”Toto are profilul de atacant pe care îl căutam și ni-l doream la Petrolul. Am reușit să-l transferăm, câștigând lupta pentru achiziționarea lui cu mai multe formații din Liga I care îl vroiau și ele în această iarnă. Prin venirea lui, Petrolul a încheiat perioada de transferuri, în acest moment fiind acoperiți pe toate posturile”, a declarat managerul sportiv Marius Nicolae despre noua achizie a ploieștenilor.

Născut la 1 aprilie 1988 în Nigeria și liber de contract înainte de a semna cu Petrolul, internaționalul cu 10 selecții și două goluri pentru reprezentativa Israelului a declarat: ”Am ales Petrolul pentru că a fost singura formație din Liga I care m-a dorit cu adevărat. Sunt fericit că voi avea ocazia să joc în fața celui mai frumos public din România. Deși am ajuns la jumătatea campionatului, vreau să intru în lupta pentru titlul de golgheter. Am venit să dau totul pentru noua mea echipă, să câștig cupa și campionatul și să-i fac fericiți pe suporteri.”

Bun venit în haita lupilor, Toto, și la cât mai multe goluri în tricoul Petrolului!