Precizări ACS Petrolul 52

Pentru a pune capăt speculațiilor apărute, în ultima perioadă, pe marginea subiectului legat de o posibilă preluare a clubului nostru de către omul de afaceri Mohammad Murad, ACS Petrolul 52 face următoarele precizări:

Singura discuție care a existat cu un reprezentant al domnului Mohammad Murad a fost aceea la care au participat primarul municipiului Ploiești, domnul Andrei Volosevici, și președintele ACS Petrolul 52, domnul Costel Lazăr.

Ulterior, membrilor AGA ACS Petrolul 52 le-a fost prezentată varianta unei posibile viitoare asocieri, aceștia exprimându-și ferm disponibilitatea necondiționată pentru găsirea unei modalități prin care un nou investitor să devină majoritar în Asociație încă din momentul de față, dar și în viitor, prin înființarea unei societăți pe acțiuni. Respingem, astfel, categoric toate speculațiile care s-au făcut de către o anumită parte a mass-media privind existența unor solicitări de natură financiară, pentru cedarea majorității Asociației, din partea unora dintre membri fondatori,  tot ceea ce a apărut pe această temă reprezentând doar dezinformări!

Imediat, i-au fost comunicate reprezentantului domnului Mohammad Murad cele agreate în cadrul AGA și, la solicitarea acestuia, a fost fixată, pentru ziua următoare, o întâlnire la Ploiești, pentru discuții suplimentare și pentru a-i fi înmânate o serie de documente. Dânsul, însă, nu s-a prezentat și nici nu a cerut perfectarea unei alte întâlniri, nemaiexistând niciun contact din acel moment! În consecință, toate demersurile s-au oprit la acel nivel al discuțiilor.

Încă o dată, ACS Petrolul 52 își exprimă deschiderea totală pentru orice colaborare care ar contribui la dezvoltarea clubului și speră ca reprezentanții mediului de afaceri din Ploiești și Prahova, dar și autoritățile locale, să vină în sprijinul unuia dintre cele mai importante branduri ale orașului și județului nostru!

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043