53 de ani de la victoria cu FC Liverpool: revederea SENIORILOR!

Ziua în care s-au împlinit 53 de ani de la victoria obținută în fața lui FC Liverpool a fost, conform obiceiului din ultimii ani, un bun prilej de reîntâlnire pentru legendele petroliste.

Seniorii Mircea Dridea, Dumitru Munteanu, Virgil Dridea, Eduard Iuhasz și Camil Oprișan au răspuns invitației lansate de către conducerea clubului nostru, gazdă fiindu-le, astăzi la prânz, restaurantul Akua Garden. Un eveniment la care, alături de președintele Marius Stan, de vicepreședintele Octavian Grigore și de antrenorul Flavius Stoican, au mai participat alți foști jucători importanți ai „galben-albaștrilor”, membri fondatori ai actualei structuri, precum Gheorghe Liliac, Ion Cojocaru, Ion Haralambie și Paul Gușă, iar, prin intermediul telefonului, a dialogat, pentru câteva minute, cu cei prezenți și Alexandru Boc, unul dintre marcatorii din victoria de acum 53 de ani.

S-au depănat amintiri frumoase, s-a ținut și un moment de reculegere în memoria celor plecați dintre noi, iar, la despărțire, cei care au scris paginile de aur ale cărții de istorie a fotbalului ploieștean au promis să repete aceste întâlniri.

Respect şi preţuire SENIORILOR şi mulţi ani sănătoşi înainte!

 

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043