Acreditări de presă pentru partida cu CSA Steaua București

Petrolul Ploiești deschide procesul de acreditare al reprezentanților mass-media care doresc să participe la partida cu CSA Steaua București, ce se va disputa joi, 21 octombrie, de la ora 19.30, pe stadionul „Ilie Oană”, în cadrul etapei cu numărul 10 a Ligii 2.

Cererile de acreditare pot fi trimise până miercuri, 20 octombrie, ora 13.00, pe adresa de e-mail [email protected], și vor conține, obligatoriu, numele și prenumele solicitantului, instituția media reprezentată, tipul de acreditare (masa presei sau foto) și o copie scanată după legitimația de serviciu, valabilă pentru anul în curs. Solicitările venite după termenul limită nu vor fi luate în considerare!

Din cauza numărului limitat de locuri de la masa presei, facem precizarea că depunerea unei cereri de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării!

Toți reprezentanții media acreditați pot urmări desfășurarea partidei numai de la masa presei (zona 2). Prezența fotografilor în timpul meciului este posibilă numai în zona desemnată pe teren (zona 1).

Lista jurnaliștilor acreditați va fi publicată, pe siteul oficial al clubului nostru, în cursul zilei de miercuri, iar accesul pe stadion va fi permis doar celor care se încadrează în următoarele categorii:

– Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
– Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.

Conform Protocolului de Desfășurare Competiții al Federației Române de Fotbal, adoptat în data de 1 octombrie 2021, toți reprezentanții presei care participă la meci trebuie să prezinte „Certificat digital Covid-19”.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11949
21942
31941
41937
51936