Adversare din Ungaria, Rusia și Serbia în cantonamentele din Antalya

„Lupii” vor pregăti sezonul de primăvară în Antalya, acolo unde, la începutul lui 2020, vor efectua două stagii centralizate. Ocazie cu care elevii lui Costel Enache vor susține opt jocuri de verificare, o parte dintre adversare fiind, deja, cunoscute.

Vacanța petroliștilor se va încheia pe data de 8 ianuarie, iar foarte repede va debuta și primul cantonament al anului. Pe 12 ianuarie, „galben-albaștrii” vor pleca în Antalya, acolo unde, până pe 24 ianuarie, își vor stabili cartierul general la Hotel Limak Atlantis din Belek. Pe parcursul primului stagiu sunt prevăzute trei verificări, două dintre adversare fiind stabilite. Astfel, pe 18 ianuarie, FC Petrolul o va întâlni pe divizionara secundă maghiară BSC Budaorsi (locul 12), pentru ca, pe 21 ianuarie, să joace tot cu o formație din eșalonul doi al Ungariei, BFC Siofok (locul 6). Rămâne de aflat numele partenerului din primul amical al anului, preconizat să se dispute pe data de 15 ianuarie.

Al doilea cantonament se va derula în intervalul 2-14 februarie, atunci când petroliștii vor fi găzduiți de către Kamelya Selin Hotel din Colakli/Side. Evident, dată fiind apropierea startului oficial din 2020, cel de-al doilea stagiu de pe coasta Antalyei va fi axat pe meciurile de pregătire, trei dintre cele cinci jocuri programate fiind cunoscute: pe 4 februarie cu FC Nizhniy Novgorod (Rusia, liga 2, locul 11), pe 7 februarie cu FC SKA Khabarovsk (Rusia, liga 2, locul 8) și, pe 8 februarie, cu FK Graficar Beograd (Serbia, liga 2, locul 1). Mai rămân de identificat adversarii pentru testele finale înainte de revenirea în țară, ce se vor desfășura pe 11 și pe 13 februarie.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043