Al doilea joc, a doua victorie: 3-2 cu Budaorsi SC!

Petrolul a câștigat și cel de-al doilea test disputat în Antalya, impunându-se în partida disputată, astăzi după-amiază, în compania divizionarei secunde maghiare Budaorsi SC. A fost 3-2 pentru trupa lui Costel Enache, după 2-2 la pauză, golurile „galben-albaștrilor” fiind marcate de către Gabriel Deac (9), Laurențiu Marinescu (28) și Armando Vajushi (65).

„Lupii” au încheiat victorioși și cea de-a doua verificare a anului, înscriind de trei ori în confruntarea cu ungurii de la Budaorsi. Ploieștenii au deschis scorul la scurtă vreme după start, DEAC (9) trimițând în plasă de la 13-14 metri, după o cursă pe partea dreaptă, dar replica adversarilor a venit repede, Medgyes (21) restabilind egalitatea cu un șut violent, expediat sub transversală, de la 10 metri, lateral stânga.

Petroliștii au trecut din nou în avantaj, atunci când MARINESCU (28) a profitat de o pasă excelentă a lui Bărboianu și a reluat, din preajma punctului cu var, fără speranțe pentru portarul advers, însă la pauză avea să se intre de pe poziții de egalitate, pentru că Budaorsi a mai egalat o dată, Petho (40) deviind din marginea careului mic, după o centrare venită de pe stânga.

Golul desprinderii decisive a venit după reluare, atunci când Nițescu, aflat la debutul său în tricoul „galben-albaștrilor”, l-a deschis excelent în stânga pe VAJUSHI (65), iar albanezul a plasat balonul la colțul lung, pe lângă goalkeeperul maghiar.

Acesta a fost scorul final, într-o partidă în care „lupii” au arătat, din nou, că sunt într-o creștere evidentă, lucru pe care speră să-l confirme și în ultimul test al acestui prim stagiu, ce se va desfășura pe 21 ianuarie, în compania unei alte formații maghiare, BC Siofok.

FC Petrolul – Budaorsi SC 3-2 (2-2)

Marcatori: G. Deac (9), L. Marinescu (28), Vajushi (65)/Medgyes (21), Petho (40).

FC Petrolul: Avram (30 Apostolachi) – Bărboianu, Walace, Manolache, Țicu – Meza Colli – Deac, I. Stoica, Marinescu, Saim Tudor – Arnăutu. În repriza a doua au jucat: Apostolachi (60 Lungu) – Bărboianu (76 Nicolae), Olaru, Rogac, S. Tudor – Pierce – Bratu, Enache, Vajushi – Blănaru, Arnăutu (61 Nițescu)

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043