Astăzi antrenament, mâine joc de verificare

După meciul de aseară, de la Timișoara, oprit, așa cum se știe, încă înainte de pauză, din cauza unei defecțiuni a instalației de nocturnă, petroliștii au înnoptat, conform programului, în orașul de pe Bega. Întoarcerea acasă s-a produs în această dimineață, tot pe calea aerului, iar imediat după ce s-a ajuns la Ploiești s-a trecut la treabă, „lupii” efectuând un antrenament la orele prânzului.

Astfel, titularii din jocul de ieri au rămas, pentru refacere, la stadionul „Ilie Oană”, în vreme ce rezervele de aseară au făcut joncțiunea cu jucătorii rămași acasă, pregătindu-se pe terenul de la Pleașa. De altfel, pentru cei care n-au evoluat contra Politehnicii sau care n-au prins lotul pentru Timișoara a fost perfectat și un joc de verificare cu formația de eșalon trei CSO Plopeni, ce se va disputa mâine, de la ora 12.00, pe terenul bazei sportive din Ariceștii Rahtivani.

Următorul meci oficial al „lupilor” se va disputa pe „Ilie Oană”, cu AS Fotbal Club Buzău, în cadrul penultimei etape a sezonului regular. Data și ora desfășurării întâlnirii n-au fost afișate oficial, încă, de către FRF.

Mai jos, câteva imagini de la antrenamentul de astăzi.

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043