Au început pregătirile pentru confruntarea cu UTA

„Lupii” au luat un start cu dreptul în noua ediție de campionat, impunându-se dramatic, la București, în confruntarea cu Metaloglobus, dar toate gândurile se îndreaptă, deja, către confruntarea din runda a doua a Ligii 2 Casa Pariurilor. După cum se știe, prima partidă din acest sezon pe „Ilie Oană” va fi cea cu UTA Arad, programată să se desfășoare luni, 12 august, de la ora 18.00.

După o zi liberă, prima a săptămânii, petroliștii au demarat, astăzi, pregătirile pentru duelul cu echipa care a obținut cea mai clară victorie în prima etapă, antrenamentul din acestă după-amiază fiind unul specific, ce s-a desfășurat în intregime la sala de forță.

Ziua de mâine, în schimb, va fi una mult mai încărcată, cu o ședință de pregătire dimineața, iar după-amiaza cu un joc-test în compania formației de eșalon trei Metalul Buzău, programat de la ora 18.00, pe „Ilie Oană”. Prilej, astfel, pentru Flavius Stoican să le ofere minute jucătorilor care n-au apucat să debuteze în  noul sezon, dar și să-i vadă la lucru pe Bogdan Gavrilă și pe atacantul francez Guy Gnabouyou, cei care s-au antrenat, în ultima perioadă, alături de petroliști.

Accesul spectatorilor la acest joc va fi liber.

 

Următorul meci

Metaloglobus București vs FC Petrolul Ploiești (On time)

Stadion Metaloglobus
Liga 2

Clasament

LocClubMPct
113
213
213
213
513