Bilete de colecție pentru meciul cu Astra Giurgiu

Continuăm să luptăm pe două fronturi și, după victoriile din campionat, care ne țin pe drumul către Liga 1, ne concentrăm, acum, pe duelul din sferturile de finală ale Cupei României, cu Astra Giurgiu.

Miercuri, de la ora 20.30, vom juca, pe „Ilie Oană”, pentru calificarea în „careul de ași” al competiției și vă invităm, și de această dată, să ne fiți alături prin procurarea unui tichet virtual.

Puteți câștiga și un tricou original de joc al formației noastre, cu semnăturile „lupilor”, pe care îl vom oferi, prin tragere la sorți, unuia dintre cumpărătorii tichetelor virtuale. La tombolă vor participa, de asemenea, și abonații clubului nostru. Așa cum am procedat și la meciurile anterioare disputate în 2021, toate încasările vor fi direcționate către Academia de Copii și Juniori.

Biletele vor costa 6 lei și vor putea fi procurate online, accesând siteul www.entertix.ro (aici). De asemenea, tichetele vor fi disponibile, într-un număr limitat, și în format tipărit, acestea putând fi achiziționate de la magazinul oficial al clubului (Stadion „Ilie Oană”, str. Alexandru Vlahuță, program luni-miercuri orele 10.00-18.00)

Te așteptăm, așadar, să-ți cumperi biletul de colecție și să fii alături de noi, ocupând un loc, fie el și virtual, în templul fotbalului ploieștean!

Mulțumim pentru susținere!

*502 bilete virtuale s-au vândut pentru meciul cu Metaloglobus București. Alexandru Musat a fost desemnat, în urma tragerii la sorți, câștigătorul tricoului cu semnăturile „lupilor”. Vă mulțumim!

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826