Chindia Târgoviște – FC Petrolul/„Jucăm doar la victorie!”

Mâine seară, pe „Ilie Oană”, Petrolul joacă în „deplasare” cu Chindia Târgoviște, într-un meci ce va începe la ora 20.30.

Scăpați de emoțiile luptei pentru menținerea în Superliga, după victoria obținută, etapa trecută, cu FC Botoșani, „lupii” au, totuși, încă un obiectiv important de atins în aceste trei runde ce au mai rămas de disputat din actualul sezon. „Ce vrem să facem în acest final de campionat este să jucăm toate meciurile la victorie! Obiectivul principal al echipei a fost menținerea în Superliga, și l-am atins deja, dar ne-am propus și un obiectiv intermediar, acela de a termina pe unul dintre primele două locuri din play-out”, anunță Florin Pîrvu, antrenorul petroliștilor trasând, astfel, linia pentru întâlnirea de mâine, cu Chindia Târgoviște.

„Meciul de mâine este unul special, pentru că se dispută aici, la Ploiești. Știm că au încercat să-l mute la Târgoviște, dar ne bucurăm că vom evolua și de această dată în fața suporterilor noștri și fac un apel la ei să vină și să ne susțină, pentru că ne așteaptă un joc foarte dificil! Chindia este o echipă bună, dar suntem pregătiți, știm ce ne așteaptă, și ne dorim să obținem cele trei puncte”, a mai spus tehnicianul „galben-albaștrilor”, cel care, pentru mâine, nu va putea miza pe cei doi jucători brazilieni din linia mediană, Jair și Jefferson. Primul a acuzat o problemă medicală după meciul de la Voluntari, iar Jefferson s-a resimțit pe finalul confruntării cu FC Botoșani, devenind și el, astfel, indisponibil. „Din păcate nu am reușit să-i recuperăm, dar, cu siguranță, cei care vor intra în locul lor sunt pregătiți să facă un meci bun”, a punctat Florin Pîrvu, cel care a admis, astfel, că este gata să-i ofere mai multe minute ultimului venit în tabăra petrolistă, Ismael Diomande, la fel cum, pe acest final de campionat, ar putea să debuteze și alți tineri proveniți din pepiniera clubului.

Partida dintre Chindia Târgoviște și FC Petrolul Ploiești va începe la ora 20.30, iar biletele pentru această confruntare pot fi procurate on-line, de AICI, dar și de la casa stadionului „Ilie Oană”, deschisă, astăzi, până la ora 17.00, iar mâine începând cu ora 09.00. De precizat faptul că suporterii Petrolului își pot achiziționa bilete în Tribuna 0 (30 lei) – sectoarele 501 și 502, Tribuna 1 Est (20 lei) – în întregime, Tribuna 2 (20 lei) – în întregime și Peluze (15 lei) –  în întregime.

Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Marian Barbu (Făgăraș) – Tunyogi Ferencz (Zalău) și Adrian Popescu (Craiova). Arbitru de rezervă: Bogdan Dumitrache (București). Arbitru VAR: Ovidiu Hațegan (Arad). Arbitru AVAR: Marius Cristian Marchidan (Brăila). Observatori: Octavian Șovre (Satu Mare, pentru arbitraj) și Romulus Chihaia (București, pentru organizare).

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Play-Out Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043