Chindia Târgovişte – FC Petrolul/Momentul adevărului!

Petrolul se află în faţa unui joc extrem de important, al cărui deznodământ poate conta serios în lupta pentru promovare. Mâine, de la ora 15.00, formaţia ploieşteană va juca, în deplasare, cu Chindia Târgovişte, fiind obligată să nu piardă pentru a nu-şi pereclita obiectivul propus.

După pasul greşit comis, neaşteptat, pe „Ilie Oană” în faţa Metaloglobusului, dar şi în condiţiile în care primele clasate n-au făcut niciun astfel de „cadou” în startul sezonului de primavară, Petrolul se vede pusă în situaţia de a juca meciul de la Târgovişte cu „cuţitul la os”, atâta vreme cât un eventul insucces ar putea avea consecinţe dramatice în ceea ce priveşte lupta pentru promovare. Lucru care nu-l sperie pe tehnicianul „lupilor”, Mugurel Cornăţeanu, cel care spune că „prefer astfel de meciuri, în care întâlnim echipe care sunt dispuse să joace fotbal, şi am încredere în jucătorii mei, fiind convins că vor da totul pentru a obţine un rezultat pozitiv, care să ne ajute în cursa promovării”.

„Lupii” au intrat de astăzi în cantonament, în lot existând, însă, mai multe indisponibilităţi. Astfel, „căpitanul” Laurenţiu Marinescu şi mijlocaşul Marius Chindriş sunt suspendaţi, în vreme ce Sebastian Ghinga, cel care a suferit o ruptură musculară în jocul de la Tg. Jiu, va mai lipsi încă o săptămână, iar tânărul Alexandru Stoica va trebui să suporte o intervenţie chirurgicală la menisc.

Stadion vechi, număr redus de spectatori!

Aşa cum era de aşteptat, meciul dintre Chindia Târgovişte şi FC Petrolul Ploieşti ridică un interes major în rândul fanilor ambelor echipe, stadionul formaţiei dâmboviţene fiind, din pacate, prea mic şi departe de standarele necesare pentru câţi spectatori ar dori să asiste la derbiul etapei cu numărul 24 a Ligii 2 Casa Pariurilor.

Clubul târgoviştean, organizatorul acestei întâlniri, a anunţat faptul că intrarea va fi gratuită, suporterii veniţi de la Ploieşti urmând să aibă la dispoziţie 250 invitaţii, accesul urmând să se facă pe intrarea de pe Aleea Cocorilor.

Să sperăm, însă, că organizatorii şi forţele de ordine vor găsi soluţiile necesare pentru ca un număr cât mai mare de microbişti să poată avea acces în tribunele stadionului târgoviştean şi să se bucure, aşa cum este firesc, de spectacolul fotbalistic.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043