Cinci finale pentru promovare!

În urma consultărilor dintre Federația Română de Fotbal și reprezentanții cluburilor din eșalonul secund a fost stabilit modul prin care se va finaliza actualul sezon al Ligii 2 Casa Pariurilor.

Astfel, cu votul majorității, s-a  convenit ca primele șase echipe clasate în momentul întreruperii competiției, singurele de altfel care și-au depus și dosarele de licențiere pentru viitoarea ediție a Ligii I, să meargă într-un play-off, acolo unde vor lupta pentru cele două poziții direct promovabile, precum și pentru locul de baraj.

Cele șase formații vor intra în această fază cu punctele înjumătățite:

– UTA Arad (25 puncte); CS Mioveni (20 puncte); AFC Turris-Oltul Tr. Măgurele (20 puncte); FC Argeș (19 puncte); FC Petrolul (19 puncte); Rapid București (19 puncte).

Fiecare formație va disputa câte cinci meciuri, primele trei clasate urmând să evolueze de trei ori pe teren propriu și de două ori în deplasare. Cele cinci etape vor fi programate pe datele de 4 iulie, 11 iulie, 18 iulie, 25 iulie și 01 august, urmând ca barajul pentru promovarea în primul eșalon să se desfășoare pe data de 05 august.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043