Claudiu Tudor este noul director sportiv al clubului nostru!

Claudiu Tudor revine de astăzi, oficial, în familia Petrolului, fostul jucător și „căpitan” al echipei noastre fiind noul director sportiv al „galben-albaștrilor”.

„A fost, bineînțeles, o alegere făcută cu sufletul. Am debutat în prima divizie pe <<Ilie Oană>>, tot aici am agățat <<ghetele în cui>>, iar acum am șansa să ajut Petrolul și dintr-o altă postură. Am venit și pentru suporterii minunați ai Petrolului, pentru ca a fost propunerea lor, îmbrățișată fără rezerve de conducerea clubului, și îmi doresc să pot fi de folos și din această poziție. Sper ca toți cei care alcătuim familia petrolistă să punem umărul și să readucem echipa în prim-planul fotbalului românesc”, a declarat noul oficial al clubului nostru.

În vârstă de 36 de ani, Claudiu Tudor și-a început și și-a încheiat cariera de jucător la Petrolul. A debutat în Divizia A la doar 16 ani, într-un meci FC Petrolul – Ceahlăul Piatra Neamț (27 octombrie 2001), pe când echipa era antrenată de către Costel Lazăr, și s-a retras tot de pe „Ilie Oană”, pe 26 mai 2018, în partida cu CS Popești Leordeni, din ultima etapă a stagiunii 2017-2018 a Ligii 3, și după două sezoane în care a fost liderul incontestabil din teren al unei echipe ce pornise la un nou drum.

Între cele două borne, cariera lui Claudiu Tudor a mai cuprins „etapele” Universitatea Craiova, Sheriff Tiraspol, Juventus București, CSM FC Ploiești, Astra Ploiești, Politehnica Iași, SC Bacău, UTA Arad, CS Afumați și Voința Snagov, talentatul mijlocaș evoluând în primele două eșaloane ale fotbalului românesc.

Bine ai (re)venit, Claudiu Tudor!

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043