Comunicat de presă

Un membru important al familiei petroliste, GRUPUL KNOT 2004, grup al suporterilor ce activează în Peluza Latină, a împlinit 15 ani de la înfiinţare. La moment de sarbatoare, Clubul Petrolul Ploieşti transmite urările sale de „La Multi Ani” precum și considerația pentru devotamentul arătat culorilor galben-albastre de la înființare și până în prezent.

Salutăm, totodată, momentul coregrafic susținut, în Peluza Latină, de catre membrii grupării Knot, la jocul din aceasta seară al echipei petroliste, cu prilejul aniversarii celor 15 ani de existenţă.

Pentru o bună informare a întregii suflări petroliste, considerăm important să precizăm faptul că, în completarea coregrafiei din Peluza Latină, Grupul Knot a mai solicitat Consiliului Director al clubului ca, pentru jocul de azi, tricoul oficial de joc să mai cuprindă, alături de sigla clubului și partenerii finanțatori și de publicitate, și sigla grupării Knot.

Deoarece activitatea Clubului nostru este profesionistă şi atent organizată în conformitate cu deciziile forurilor directoare, această solicitare a fost supusă votului Consiliului Director. Votul nu a întrunit numărul necesar. Consiliul Director a tinut cont de punctul de vedere al membrilor fondatori – Mircea Dridea, Ion Haralambie, Ion Cojocaru, Gheorghe Liliac, Decu Crângaşu, Camil Oprişan, Octavian Grigore, Virgil Dridea, Constantin Ştefan, Paul Guşă – şi s-a exprimat in acest sens, apreciind că tricoul oficial de joc trebuie să fie intangibil, respectiv să aibă imprimat, în mod exclusiv, sigla clubului, partenerii finanţatori şi de publicitate ai clubului, sigla competiţiei Liga a 2-a.

În egală măsură, FC PETROLUL PLOIEȘTI și membrii fondatori îşi exprimă respectul pentru fiecare facţiune, grup de suporteri şi fiecare suporter luat în parte, înţelegând totodată ca, pentru evenimentele aniversare importante, să se asigure din partea clubului un nivel de suport logistic, de comun acord cu toţi cei interesaţi.

Următorul meci

FC Voluntari vs FC Petrolul Ploiești

Stadion „Anghel Iordănescu”, Voluntari
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11737
21732
31730
41729
51725