Concordia Chiajna – FC Petrolul/Fără pași greșiți!

Cu trei etape înainte de finalul sezonului regular, lupta pentru ocuparea celor șase poziții care duc în play-off pare mai complicată ca niciodată. Se fac multe calcule, matematica oferă o mulțime de variante, dar un lucru este cert: Petrolul își are soarta, în momentul de față, în propriile mâini! Aflați, momentan, pe locul șase, elevii lui Viorel Moldovan au nevoie de un parcurs fără sincope în aceste ultime trei runde, un punctaj cât mai apropiat de cel maxim putând să-i propulseze în play-off chiar și de pe un loc de pe podium.

Mâine, „lupii” au parte de un examen pe care e musai să-l treacă cu brio, pe terenul sintetic al Concordiei Chiajna. O adversară scoasă din lupta pentru play-off, dar care beneficiază de un lot interesant, împănat cu jucători care au respirat, de-a lungul carierelor, și aerul eșalonului superior. Iar sub comanda lui Claudiu Niculescu, instalat la cârma echipei în iarnă, ilfovenii au bifat două remize în jocurile oficiale din acest an, fără gol marcat sau primit, Concordia arătând, astfel, ca o echipă destul de greu de desfăcut.

Va fi, fără îndoială, un meci dificil, pentru că vom întâlni o echipă bună, cu un antrenor valoros și cu mai mulți jucători care au experiența primului eșalon. Concordia se anunța, la începutul sezonului, drept una dintre formațiile care se vor lupta pentru promovare și, chiar dacă n-a avut parcursul pe care și-l dorea și nu poate să mai prindă un loc de play-off, asta nu înseamnă că nu are, în continuare, setate anumite obiective. Important este ca noi să fim concentrați, să fim foarte atenți și să fructificăm oportunitățile pe care le vom avea. Suntem încrezători și, în același timp, deciși să obținem punctele cu care să ne consolidăm poziția din clasament”, a afirmat Viorel Moldovan.

Petroliștii s-au antrenat, ieri și azi, pe terenul sintetic de la Parcul Vest, pentru a se adapta, cât de cât, condițiilor în care se va disputa meciul de mâine, iar după ședința de pregătire din această dimineață au intrat în cantonament. Partida de mâine va începe la ora 17.00 și va fi transmisă de către DigiSport, Telekom Sport și Look Sport.

Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Rareș George Vidican (Satu Mare) – Cosmin Bojan (Tg. Mureș) și Ovidiu Timar (Oradea). Arbitru de rezervă va fi Vasile Buzea (București), iar ca observatori au fost delegați Laurențiu Vărgatu (Brăila) și Marian Lumânare (București).

Următorul meci

FC Voluntari vs FC Petrolul Ploiești

Stadion „Anghel Iordănescu”, Voluntari
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11737
21732
31730
41729
51725