Costel Enache: „Vom fi ca la un turneu final de Campionat European! Avem de jucat cinci meciuri decisive și trebuie să le câștigăm pe toate!”

Tragerea la sorți a celor cinci meciuri din faza play-off a Ligii 2 Casa Pariurilor a fost comentată de către antrenorul principal al formației noastre, Costel Enache.

„Nu știu dacă poate spune cineva ca a avut o tragere favorabilă sau nu! Lucrurile vor fi cât se poate de echilibrate în acest play-off, pentru că toate echipele au șanse să promoveze. Trebuie să ne gândim doar la ce avem noi de făcut, să ne pregătim cât se poate de bine și să muncim astfel încât să ne atingem obiectivul stabilit”, a afirmat Costel Enache, cel care a continuat, apoi, în termeni cât se poate de categorici.

„Le transmit jucătorilor că suntem ca la un Campionat European,  desfășurat pe un teren neutru! Avem de disputat cinci meciuri decisive, precum cinci finale, pe care trebuie să le câștigăm! Altceva nu mai contează!”, a completat Enache.

Petrolul va începe drumul spre Liga 1 cu un joc pe terenul liderei ierarhiei, UTA Arad. Apoi, „lupii” vor primi vizita Rapidului, iar în etapa a treia vor merge la Turnu Măgurele, pentru duelul cu AFC Turris-Oltul. Penultima rundă programează jocul de pe „Ilie Oană”, cu FC Argeș, pentru ca faza play-off să se încheie așa cum începe, cu o deplasare, la Mioveni.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043