De astăzi, în cantonament!

După ce, la acest început de an, și-au desfășurat prima parte a pregătirilor la Ploiești, petroliștii au urcat, de astăzi, la munte, pentru un stagiu centralizat ce se va întinde până la sfârșitul lunii ianuarie.

Elevii lui Viorel Moldovan vor avea cartierul general la „Hanul Mureșenilor” din Săcele, urmând ca antrenamentele să se deruleze în apropiere, la baza de la Tărlungeni. Pe parcursul cantonamentului sunt programate și trei meciuri de verificare, cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe (20 ianuarie), AFC Odorheiu Secuiesc (23 ianuarie) și Dunărea Călărași (28 ianuarie).

Cât privește lotul deplasat la munte, tehnicienii petroliștilor vor avea, sub comandă, pentru început, 27 de jucători: Georgi Kitanov, Raul Avram, Nicolai Cebotari – Ștefan Bărboianu, Alberto Olaru, Bart Meijers, Viorel Lică, Marian Huja, John Steve Mondragon, Adrian Nicolae, Antoniu Manolache, Valentin Țicu, Nir Lax, Amidu Salifu, Silviu Pană, Romario Moise, Serge Ekollo, Vlad Mitrea, Pol Roige, Mihai Constantinescu, Mario Bratu, Rafael Popovici, Vlad Bogdan, Armando Vajushi, Alexandru Saim Tudor, Vasile Buhăescu și Valentin Balint.

Deocamdată, în condițiile în care acuză unele probleme medicale, Sergiu Arnăutu (inflamație a tendonului ahilean), Robert Enache (accidentare la genunchi) și Sory Diarra (întindere musculară, suferită în jocul test de ieri, cu CSO Plopeni) au rămas să-și continue programul de recuperare la Ploiești, urmând să se alăture colegilor lor în momentul în care vor fi pe deplin apți pentru a duce antrenamentele la intensitate normală.

În același timp, deși, într-o primă fază, s-a luat în calcul detașarea sa, sub formă de împrumut, către o altă echipă, mijlocașul Serge Ekollo rămâne, deocamdată, sub comanda lui Viorel Moldovan, făcând parte din lotul care a început, de astăzi, pregătirile la Săcele.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs AFC Hermannstadt

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
1922
2819
3817
4915
5913