Doi petroliști la loturile naționale

Nu toți jucătorii „lupilor” se bucură de vacanță în această perioadă, doi dintre componenții lotului echipei noastre, portarul Nicolae Cebotari și fundașul central Adrian Nicolae, fiind selecționați la echipele naționale.

Astfel, Cebotari va face parte din lotul reprezentativei de seniori a Republicii Moldova, pentru meciul amical ce se va desfășura mâine, în Germania, la Paderborn, cu Turcia. În această săptămână, Moldova va mai susține un joc de verificare, pe 6 iunie, la Chișinău, cu Azerbaidjan, Cebotari fiind unul dintre cei trei jucători convocați de selecționerul Roberto Bordin ce activează în România, alături de Vadim Rață (Chindia Târgoviște) și Gheorghe Anton (Gloria Buzău).

La rândul său, Adrian Nicolae a fost convocat la echipa națională „U18” a țării noastre, pentru un cantonament ce se va întinde până pe data de 7 iunie. În această perioadă, „tricolorii” au programate și două teste, ambele în compania selecționatei similare a Serbiei. Meciurile se vor juca pe 5 și 7 iunie, în Serbia.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043