Duel cu echipa lui Adi Mutu în Cupa României!

Petrolul și-a aflat, în urmă cu puțin timp, adversara din faza „16”-imilor Cupei României. Formația noastră va avea parte de un duel cu o grupare de primă ligă, „U” Craiova 1948, fosta rivală a „lupilor” din stagiunea precedentă a Ligii 2. Partida se va disputa pe „Ilie Oană”, în intervalul 21-23 septembrie.

Tragerea la sorți efectuată, astăzi, pentru stabilirea tabloului fazei „16”-imilor a scos în calea Petrolului o veche rivală. Pe „Ilie Oană” va veni „U” Craiova 1948, formația pregătită de către Adrian Mutu, fostul internațional fiind pentru prima dată adversar al Petrolului din postura de tehnician.

„Va fi, fără doar și poate, un meci interesant. Sincer, chiar îmi pare bine că vom înfrunta o formație de prim eșalon, pentru că vom juca pe „Ilie Oană” și sper să vină cât mai multă lume pe stadion. Evident, ne dorim să avem o prestație bună și să scoatem maximum posibil din această confruntare”, a comentat, imediat după aflarea adversarei, antrenorul Nicolae Constantin.

Ultima întâlnire directă dintre Petrolul și „U” Craiova s-a derulat în urmă cu aproape un an, mai exact pe 25 octombrie 2020, în etapa a 9-a a ediției trecute a eșalonului secund. Oltenii se impuneau, atunci, la limită pe „Ilie Oană”, scor 1-0, după un gol al lui William Baeten, dar și după un penalti irosit de către „găzari”, prin Leo Beleck.

În actuala ediție a Ligii 1,”U” Craiova a bifat în acest sezon, două victorii, două remize și trei înfrângeri, ocupând poziția a zecea în ierarhia la zi.

Partida dintre Petrolul și „U” Craiova 1948 se va disputa în intervalul 21-23 septembrie, în funcție de programul ce va fi stabilit de către televiziunile deținătoare de drepturi pentru această competiție.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043