Egal „alb” în testul cu FC Voluntari

Petrolul a încheiat la egalitate cel de-al doilea joc de pregătire susținut în această pauză competițională, 0-0, la Buftea, cu FC Voluntari, adversara cu care, în Superliga, și-a împărțit victoriile. Jocul a fost unul echilibrat, cu ocazii de ambele părți, elevii lui Nicolae Constantin trecând pe lângă deschiderea scorului de două ori în prima repriză, la ocaziile lui Seto sau Măzărache, dar și după reluare, atunci când Cioiu a fost cel mai aproape de gol, cu o lovitură de cap trimisă, alături de poartă, din marginea careului de șase metri.

„Lupii” au început jocul de astăzi cu un „11” alcătuit din Leitner – Mathaus, Meijers, Huja – Borța, Seto, Jair, Țicu – Măzărache, Budescu, Grozav. După pauză au jucat Vâlceanu – Pashov, Olaru, Huja (75 Pătrașcu) – Seniko, Cebotaru, Dumitriu, Velisar – Bratu, Măzărache (55 Tucaliuc), Cioiu.

Pentru formația noastră urmează, acum, linia dreaptă a pregătirilor înainte de reluarea campionatului. Vineri, 2 decembrie, de la ora 19.00, pe „Ilie Oană”, Petrolul va primi vizita Universității Cluj, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Superliga (informații despre bilete aici).

Foto: Cristi Stavri și Răzvan Păsărică (www.sportpictures.eu).

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11126
21022
31121
41119
51115