Egal în ultima verificare a iernii

Petrolul şi-a încheiat, astăzi, seria repetiţiilor din această iarnă, cu un egal consemnat în duelul cu lidera Ligii A Prahova, CS Blejoi. Disputat pe terenul sintetic de la Parcul Municipal Vest, meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1, rezultat stabilit încă din primele 45 de minute.

CS Blejoi a marcat prima, prin Cătălin Ruptureanu (30), pentru ca, cinci minute mai târziu, Saim Tudor să restabilească echilibrul, cu un şut trimis sub transversală. Iar după pauză n-au mai intervenit modificări de scor, chiar dacă petroliştii şi-au trecut în cont mai multe ratări, printre care şi o bară a lui Frîncu, având, totodată, şi un gol anulat la Lambru, pentru o poziţie de ofsaid.

Antrenorul „lupilor”, Romulus Ciobanu, a început confruntarea cu un prim „11” ce i-a cuprins pe Avram – Prunescu, Ichim, Ţicu – Saim Tudor, Chindriş, Andor, Velisar – Ciocâlteu, Anăutu, Păun. Au mai intrat, pe parcursul întâlnirii, Bolboaşă – Frîncu, Olaru, Catană, Cl. Tudor, Niţescu, N. Popescu, Lambru şi Cârjan, în vreme ce Antoche a fost menajat, fundaşul „lupilor” acuzând uşoare probleme medicale.

Dincolo, tehnicianul Blejoiului, Cătălin Vlad, i-a trimis în teren pe Gheorghe – Stoica, Iordache, Filip, Ghinea – Dumitru, Bojoagă, Ruptureanu, Cr. Mihăiţă – Vintilă şi Pârvu. Au mai evoluat D. Badea, V. Badea, Anton, Anghel, Enciu şi Rudaru.

De luni, petroliştii vor intra în linie dreaptă înaintea debutului în retur, ce se va consemna sâmbătă, de la ora 15.00, în deplasare cu Viitorul Domneşti.

Foto: Răzvan Păsărică/www.sportpictures.eu

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043