Eşec în ultimul meci de verificare

Cu o pauză forţată de încă o săptămână, după ce startul returului a fost amânat din cauza vremii nefavorabile, Petrolul a efectuat, astăzi, o ultimă repetiţie, în compania unei alte grupări de eşalon trei, FK Csíkszereda Miercurea Ciuc. Meciul s-a disputat la Târlungeni, pe un frig pătrunzător, şi a fost câştigat de către harghiteni, cei care s-au impus la limită, scor 1-0, prin golul marcat de către spaniolul Eder Gonzalez.

Disputat pe terenul sintetic din localitatea braşoveană Târlungeni, pe o vreme nu tocmai prielnică fotbalului, jocul de azi a opus două echipe dispuse la efort, aflate la ultima repetiţie înaintea unui sezon de primăvară în care, fiecare, îşi propune accederea în eşalonul secund. S-a jucat destul de aprig, dovadă şi cartonaşele galbene împărţite cu, totuşi, destul de multă dărnicie de către central, ca şi cele două eliminări din tabăra ploieşteană (Andor, în minutul 59, şi Ichim, în minutul 69), iar, finalmente, ciucanii au fost cei care au rămas cu satisfacţia victoriei.

“Lupii” au avut prima ocazie a întâlnirii, la şutul sărbătoritului Marius Chindriş (8), scos de la rădăcina barei de către Horvat, dar Csikszereda a deschis scorul, după o reluare cu capul a lui Eder Gonzalez (13), din colţul din dreapta al careului mic. Tot harghitenii au avut şi următoarea oportunitate, atunci când Gyorgy (23) a executat bine o lovitură liberă de la 22 de metri, însă Bolboaşă a respins de sub transversală.

După reluare, ploieştenii au căutat să restabilească egalitatea, dar n-au fructificat niciuna dintre oportunităţile avute, cel mai aproape de gol fiind Cârjan (78 – şut de la 18 metri, lateral stânga, la colţul lung, respins în corner de portarul Nagy şi 83 – “cap” de la 8-9 metri, peste transversală).

Petrolul încheie, astfel, seria testelor şi se pregăteşte să pună capăt unei pauze competiţionale de aproape patru luni, iar weekend-ul viitor va susţine primul joc oficial din 2018, pe “Ilie Oană”, cu Sporting Roşiori. Partida se va disputa duminică, de la ora 14.00.

Foto: www.sportpictures.eu

…………………………………………

FC Petrolul – FK Csíkszereda Miercurea Ciuc 0-1 (0-1)

Marcator: Eder Gonzalez (13).

FC Petrolul: Bolboaşă (46 Avram) – Prunescu (60 Frîncu), Ichim (69 Ţicu), Olaru – Saim Tudor (46 Catană), Chindriş (cpt), Andor (59 Cl. Tudor), Velisar – N. Popescu (46 Ciocâlteu), Arnăutu (46 Lambru), Păun (65 Cârjan). Antrenor: Romulus Ciobanu

FK Csíkszereda: Horvat – Kiliyen, Lorincz, Lalic, Csiszer – Fabio Guaru, Savin – Eder Gonzalez, Gyorgyi, Bajko – Magyary. Au mai jucat: Nagy – Benko, Majzik, Csuros, Antal, Hodgyai, Ilyes. Antrenor: Laszlo Balint.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Play-Out Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043