Fără antrenamente până la jumătatea săptămânii viitoare!

Cum întreaga activitate fotbalistică a fost suspendată până, cel puțin, la data de 31 martie, și petroliștii au decis ca, de mâine, să întrerupă programul de pregătire, măsura fiind luată, într-o primă fază, până miercuri, 18 martie. Decizia le-a fost comunicată jucătorilor înaintea antrenamentului din această dimineață.

„Urmărim situația și vedem cum vor evolua lucrurile în zilele următoare. Știm și că marți va fi o întrunire la nivel de UEFA și, probabil, atunci vor fi stabilite mai multe lucruri și vor fi transmise anumite direcții către Federațiile naționale. Deocamdată întrerupem antrenamentele până miercuri, dar vom fi în permanent contact pentru a vă anunța orice eventuală modificare. Recomandarea noastră este să evitați pe cât posibil ieșirile și căutați să vă protejați cât mai atent”, a fost mesajul pe care oficialii clubului nostru l-au transmis către jucători.

„Albii”, campionii de astăzi!

Antrenamentul de astăzi s-a desfășurat la Strejnic, iar Costel Enache le-a pregătit elevilor săi un program axat în jurul unui mini-campionat. Au fost alcătuite patru echipe și s-a jucat, în paralel, pe două terenuri, unul cu porți normale, iar celalalt cu patru mini-porți.

Astfel, după 12 jocuri în care nu s-a făcut rabat de la nimic, au câștigat „albii”, cei care, în componența Younes, Vajushi, Roige, Meza Colli, Manolache și Robert Enache, au terminat turneul cu cinci victorii.

Iată, mai jos, o galerie foto de la ședința de pregătire din această dimineață.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs CSA Steaua Bucureşti (On time)

Stadion Ilie Oană
Liga 2

Clasament

LocClubMPct
11027
21024
31023
41022
51021