Continuăm seria rezultatelor dezamăgitoare, cu încă o înfrângere la scor: 1-4 pe „Național Arena”, în fața unei alte candidate la titlu, FC FCSB.

Pe cea mai mare arena de fotbal a țării, „lupii” au rezistat vreme de doar o jumătate de oră. Au început curajos duelul cu FCSB, cu câteva acțiuni ofensive ce au dat speranțe, dar, din nou, au primit foarte repede gol, Șut (5) învingându-l pe Vâlceanu cu o reluare din mijlocul careului.

Reacția elevilor lui Florin Pîrvu a venit instantaneu și s-a concretizat pe tabela de marcaj, pentru că MATHAUS (9), după un corner de pe stânga, a reușit să pună balonul lângă bara din dreapta. Însă, echilibrul s-a menținut numai până în minutul 29, atunci când Borța a avut o intervenție imprudentă în careu, l-a faultat pe Olaru, iar Compagno a transformat, fără emoții, lovitura de pedeapsă: 2-1.

După reluare, FCSB a reușit să se desprindă decisiv, același Compagno (57) reluând cu capul, pentru 3-1, după o centrare venită, din stânga, de la Radunovic. Finalul a însemnat un asediu aproape continuu al gazdelor, Vîlceanu opunându-se cu succes la ocaziile lui Miculescu, (73), Olaru (81) sau Tamm (81). N-a mai avut ce face, însă, la „foarfeca” lui Edjouma (87), cel care avea să stabilească, astfel, scorul final, 4-1, al unei partide în care petroliștii le-au rămas, din nou, datori suporterilor.

Ocazia revanșei vine, însă, repede, pentru că duminică, de la ora 15.30, pe „Ilie Oană”, vom susține ultimul joc de pe teren propriu din sezonul regulat, cu Universitatea Craiova.

Foto: Răzvan Păsărică (www.sportpictures.eu).

FC FCSB – FC Petrolul 4-1 (2-1)

Marcatori: Șut (5), Compagno (29, pen; 57), Edjouma (87)/Mathaus (9).

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Tamm, Dawa, Radunovic – Olaru (cpt), Șut (90+2 Cristea), Oct. Popescu (75 Omrani) – Cordea (58 Miculescu), Compagno (75 Ov. Popescu), Coman (58 Edjouma). Antrenor: Leonard Strizu.

Petrolul: Vâlceanu – Papp, Meijers, Mathaus – Borța (63 Doua), Jair (73 Dumitriu), Purtic (63 Seto), Țicu (cpt) – Budescu (63 Bratu), Irobiso (83 Tucaliuc), Grozav. Antrenor: Florin Pîrvu.

Cartonașe galbene: Compagno (70)/Borța (34), Purtic (60)

Au arbitrat: Ionuț Coza – Radu Adrian Ghinguleac și Romică Bîrdeș.

Rezervă: Iuliana Elena Demetrescu.

Arbitru VAR: Iulia Dima.

Arbitru AVAR: Vladimir Urzică.

Observatori: Paul Cazan (pentru organizare) și Vasile Bratu (pentru arbitraj).

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043