FC Petrolul – Aerostar Bacău/Final de stagiune

Pentru FC Petrolul, ediția 2020-2021 a campionatului se va încheia mâine, odată cu jocul cu Aerostar Bacău, din etapa a șaptea, ultima, a fazei play-out. Partida se va disputa pe „Ilie Oană”, de la ora 11.00 și va putea fi urmărită, în format live video, pe canalul oficial de YouTube al clubului nostru, FCP TV (aici).

Mai devreme ca niciodată, parcă, petroliștii vor disputa, mâine, ultimul joc oficial al unui sezon pe care îl vor repede uitat. O stagiune pe care au abordat-o cu planuri firești, de promovare, dar pe care au terminat-o, din păcate, în afara zonei în care s-a dus lupta pentru locurile de Liga 1, victime ale unui parcurs sinuos, cu multe sincope înregistrate, mai ales, în duelurile de pe teren propriu. Iar una dintre echipele care, total surprinzător, le-au smuls trei puncte „galben-albaștrilor” este cea care va veni, mâine, pe „Ilie Oană”, deja retrogradata, de etape bune, Aerostar Bacău. O formație care, toamna trecută, într-un meci disputat, pe teren neutru, la Mogoșoaia, îi administra Petrolului un halucinant 4-1, obținând, cu acea ocazie, cea de-a doua și, totodată, ultima victorie stagională!

Rămâne, astfel, pentru elevii lui Octavian Grigore miza palidă a revanșei și, totodată, a adjudecării primului loc în Grupa „B” de play-out. Cu trei puncte obținute, formația noastră o va devansa pe Viitorul Pandurii Tg. Jiu, actuala lideră, dar care are liber în ultima etapă, iar succesul pare a fi unul cât se poate la îndemână, ținând cont, indiferent de ceea ce s-a întâmplat la ultimul meci direct, de o evidentă diferență de valoare. Și asta chiar dacă Octavian Grigore se va confrunta, și pentru ultimul joc, cu o serie de absențe, Valentin Țicu (suspendat), Pol Roige, Bart Meijers, Romario Moise, Raul Avram sau Georgi Kitanov fiind indisponibili.

Partida de mâine va începe la ora 11.00 și va fi transmisă, în direct, de către FCP TV, canal ce poate fi urmărit pe YouTube (aici). Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Ovidiu Robu (Chitila, Ilfov)  – Mihai Constantin Cantemir (Făgăraș) și Ionuș Erchian (Medgidia). Arbitru de rezervă va fi Vasile Buzea (București), iar ca observatori au fost delegați George Mihalache (Buzău) și Dorinel Dincă (Călărași).

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043