FC Petrolul – Aerostar Bacău/La o victorie de locul doi!

„Lupii” pot urca până pe poziția secundă în ierarhia eșalonului secund, cu o victorie în confruntarea pe care o vor susține, mâine seară, cu penultima clasată, Aerostar Bacău. Partida se va desfășura la Mogoșoaia, cu începere de la ora 19.30, în cadrul rundei cu numărul 12 a Ligii 2.

Aparent dezechilibrat, dacă ne uităm pe clasament, meciul dintre FC Petrolul și Aerostar Bacău pare mult mai complicat decât la prima vedere, ținând cont de conjunctura actuală. În ierarhia la zi a eșalonului secund, cele două rivale din confruntarea de mâine seară sunt separate de 13 puncte, „lupii” aflându-se în zona play-off-ului, în vreme ce băcăuanii ocupă penultima poziție, cu o singură victorie și o remiză în cele zece meciuri disputate până acum. Trupa lui Viorel Moldovan pornește, fără doar și poate, din postura favoritei certe, rămânând de văzut, însă, dacă balanța se poate echilibra în condițiile problemelor de efectiv pe care le are, în această perioadă, trupa petrolistă.

După cum se știe, șase jucători au fost depistați pozitiv la testul COVID-19 și nu vor putea evolua în meciul de mâine, în vreme ce „căpitanul” din acest sezon, mijlocașul spaniol Pol Roige, va fi suspendat, el primind, în confruntarea cu Rapid, cel de-al patrulea cartonaș galben. Se speră, însă, în recuperarea lui Vali Balint și Armando Vajushi, cei doi pregătindu-se, în ultimele zile, alături de coechipierii lor.

Chiar și cu aceste dificultăți, în mod cert formația noastră are capacitatea să câștige cele trei puncte puse în joc, o victorie urmând să-i ducă pe elevii lui Viorel Moldovan până pe poziția a doua în clasament, pe picior de egalitate cu viitoarea adversară, ASU Politehnica Timișoara, și cu Dunărea Călărași.

Partida se va desfășura la Mogoșoaia, pe terenul Centrului Național al Federației Române de Fotbal, de la ora 19.30, fiind televizată de către Digisport, LookSport și Telekom Sport. Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Mircea Ardelean (Arad) – Floin Pucheanu (Ulmi – Dâmbovița) și Traian Ionuț Neacșu (București), arbitru de rezervă fiind Eduard Ioniță (Galați). Ca observatori au fost delegați Zoltan Tamaș (Odorheiu Secuiesc) și Bogdan Gheorghiță (Vaslui).

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043