FC Petrolul – CS Mioveni/Pregătiți pentru o nouă victorie

Pornită ca din pușcă în acest play-out, cu două victorii consecutive, Petrolul se află în fața meciului din runda a treia, în care o întâlnește pe CS Mioveni, ultima clasată din Superliga, dar și echipa în fața căreia, pe parcursul acestui sezon, a pierdut patru puncte din șase posibile! Partida se va disputa mâine, de la ora 17.30, pe „Ilie Oană”.

Cu o situație mult mai liniștită în clasament, după ultimele victorii, echipa lui Florin Pîrvu poate face, mâine, încă un pas mare către îndeplinirea obiectivului. Pe hârtie, judecând după forma din ultima vreme și după distanța din clasament, „lupii” par favoriți, lucru cu care însă, Pîrvu nu este de acord, tehnicianul îndemnând la precauție.

„Jucăm acasă și, dacă ne uităm în clasament, pare un meci accesibil, dar, din punctul meu de vedere, nu este deloc așa! Mioveniul este o echipă în „foame” de puncte, care va veni, cu siguranță, să joace, dar și noi suntem pregătiți mental să abordăm partida de așa manieră încât să câștigăm. Chiar am vorbit cu băieții săptămâna aceasta și mi-a plăcut foarte mult modul cum au pus ei problema după victoria de la Craiova, toată lumea fiind conștientă că, deocamdată, nu am realizat nimic și că toate partidele vor fi, în continuare, la fel de dificile. Va fi un meci greu, de luptă, cu atât mai mult cu cât și condițiile meteo se anunță a fi dificile, dar suntem pregătiți pentru orice și ne dorim să câștigăm”, a spus Florin Pîrvu.

Pentru întâlnirea de mâine, tehnicianul va avea un lot aproape complet, în condițiile în care ar putea debuta oficial și mijlocașul brazilian Jefferson Jr. „El se antrenează de ceva vreme cu noi, actele îi sunt în regula, așa că va face parte din lot. Este un jucător cu tehnică foarte bună, cu viziune foarte bună, a evoluat la un nivel înalt și, prin venirea lui, va aduce plus valoare echipei”, a mai adăugat Pîrvu.

Partida dintre FC Petrolul și CS Mioveni va începe la ora 17.30, biletele putând fi procurate atât on-line, de pe www.entertix.ro, cât și de la casa stadionului „Ilie Oană”, ce va fi deschisă, astăzi, până la ora 17.00, iar mâine începând cu ora 10.00.

Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Ionuț Coza (Cernica, Ilfov) – Adrian Popescu (Craiova) și Stelian Slabu (Brașov). Arbitru de rezervă va fi Cristian Moldoveanu (Sf. Gheorghe), iar în camera VAR se vor afla Sebastian Colțescu (București) și Marius Badea (Rm. Vîlcea). Observatori: Corneliu Fecioru (București, pentru arbitraj) și Paul Mincu (București, pentru organizare).

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043