FC Petrolul – FC Argeș/ Totul sau nimic!

Cu două etape înainte de finalul fazei play-off a Ligii 2, totul este, încă, posibil! Jocul nebun al rezultatelor a făcut în așa fel încât, la acest moment, toate cele cinci formații să păstreze șanse pentru unul dintre locurile care duc în primul eșalon, lupta rămânând deschisă, astfel, până la ultimul fluier. Pentru a ajunge, însă, să-și decidă soarta în „ceasul al 12-lea”, Petrolul trebuie să câștige la ultima apariție din play-off pe „Ilie Oană”, meciul de mâine seară, cu FC Argeș (ora 19.00), devenit, practic, unul cvasi-decisiv!

Zece partide disputate până acum și nici o victorie a gazdelor! Am putea spune că, mâine seară, ar fi nu doar de dorit ci, chiar, obligatoriu ca Petrolul să „rupă” această tradiție din play-off, pentru că doar un succes în fața Argeșului ar ține echipa noastră cu șanse mari în cursa pentru primul eșalon. Matematica este simplă: cu șase puncte obținute în ultimele două confruntări, „lupii” ar fi siguri cel puțin de locul de baraj, putând termina chiar și pe poziția secundă, dacă Turris-Oltul nu va aduna mai mult de trei puncte în fața Mioveniului și Rapidului.

Partida de mâine seară este, de astfel, una decisivă pentru ambele grupări, pentru că și FC Argeș își joacă ultima carte, trupa lui Ionuț Badea fiind, la rândul ei, obligată să câștige, orice alt rezultat ajutând-o prea puțin în perspectiva duelurilor din ultima etapă. Probleme de efectiv sunt în amândouă taberele, petroliștii neputând conta de pe Saim Tudor, accidentat, în vreme ce piteștenii nu-i vor avea pe suspendații Tofan, Deslandes și Ducan.

Meciul va fi condus de către Sebastian Colțescu (Craiova), „centralul” de prim-eșalon urmând să fie ajutat, de la cele două linii, de Alexandru Vodă (Alba Iulia) și Marius Badea (Rm. Vâlcea). Arbitru de rezervă a fost delegat Marian Barbu (Făgăraș), în vreme ce observatori vor fi Constantin Gheorghe (Suceava, pentru arbitraj) și Mircea Bucur (Tg. Mureș).

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043