FC Petrolul – FCU 1948 Craiova 5-0/Victorie clară pentru echipa feminină!

În cel de-al treilea meci disputat în cadrul Seriei a 2-a din eșalonul trei, fetele de la FC Petrolul s-au impus clar, scor 5-0, în fața rivalelor de la FCU 1948 Craiova. Partida a fost decisă de golurile marcate de către Mihaela Pîrnău, Nicoleta Șupială (3) și Alexandra Rimovetz, iar, cu acest succes, elevele lui Cristi Iordache au urcat până pe locul doi în clasament, la două lungimi în spatele cealaltei echipă din Bănie, Universitatea Craiova. De altfel, cele două formații se vor afla față în față în etapa următoare, în partida ce se va disputa duminică, 15 octombrie, de la ora 16.00, la Craiova.

Iată, însă, și distribuția petrolistelor în confruntarea de astăzi: Cosmina Toma – Teodora Bîrcă, Beatrice Chirică, Irina Dobre, Delia Bercaru, Alexandra Rimovetz, Ioana Floricică, Victoria Constantin, Andra Stanciu, Nicoleta Șupială, Mihaela Pârnău. Au mai jucat: Mihaela Năstase, Maria Urlățeanu, Adela Radu, Elena Oprea și Cristina Bercaru.

Două din două pentru junioarele „U15”!

Aflate la prima deplasare a campionatului, una cât se poate de lungă și dificilă, junioarele „U15” au reușit să se impună, la mare luptă, pe terenul lui ACS Atletic Drobeta Tr. Severin. Micile petroliste au câștigat cu scorul de 4-3, golurile fiind marcate de către Simona Timiraș (3) și Elena Luscan. Iată jucătoarele folosite: Hassan – Sandu, Turcu, Ionescu, Ema, Durbac, Savu, Timiraș, Stănică, Ionescu, Bunea, Luscan și Mihai.

FC Petrolul ocupă, cu două succese din tot atâtea meciuri disputate, locul 1 în Seria 4 a Campionatului Național, iar în etapa viitoare va juca, la Pleașa (sâmbătă, ora 15.00), cu principala contracandidată, AFC Prahova Ploiești.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043