FC Petrolul – FCU 1948 Craiova/Concentrare maximă pentru un nou succes

Aflați pe val după ce au bifat două victorii consecutive, „lupii” revin pe „Ilie Oană” pentru duelul de vineri, cu FCU 1948 Craiova. Partida va începe la ora 18.30.

Succesele cu Farul și Rapid au adus optimismul în tabăra petrolistă, însă „concentrare” este cuvântul „cheie” pentru Florin Pîrvu și pentru elevii săi. „Este foarte bine că am obținut două victorii consecutive și că am urcat în clasament, dar trebuie să fim echilibrați și să avem <<foame>> de rezultate în continuare, pentru că numai așa putem crește. Trebuie să fim concentrați, umili, să ne gândim că meciul cu Rapid este deja istorie și că, mâine, ne așteaptă un joc extrem de important”, a avertizat tehnicianul „galben-albaștrilor”, conștient de faptul că echipa sa va avea o misiune cât se poate de dificilă contra oltenilor.

„Întâlnim o echipă bună a campionatului, cu fotbaliști valoroși, care oricând pot face diferența. Joacă de ceva timp împreună, au create automatisme și, la fel ca noi, și ei vin după două victorii consecutive și au, astfel, un moral bun”, a adăugat Pîrvu. „Pot să spun că în tabăra noastră concentrarea este maximă și, așa cum am spus-o de la bun început, pregătim tot timpul meciurile pentru a câștiga cele trei puncte puse în joc. Sunt ceva probleme legate de unele mici accidentări, dar cred că până la ora jocului acestea vor fi rezolvate de către stafful medical și, în funcție de ce îmi va rezerva și antreanementul din această după-amiază, mă voi decide și pentru primul 11 al meciului de mâine. Lansez un apel și pentru tot ceea ce înseamnă suflarea petrolistă, să vină alături de noi, să ne susțină, pentru ce traversăm un moment bun și avem mare nevoie de suporteri. Împreună putem să facem un meci bun și să câștigăm”, a mai spus Florin Pîrvu.

Meciul cu FCU 1948 Craiova a fost prefațat și de titularul postului de portar din primele cinci etape, cehul Lukas Zima. „Suntem pe un drum bun și trebuie să continuăm așa. Știm că întâlnim o echipă valoroasă, dar dacă vom juca la fel cum am făcut-o în ultimele jocuri, atunci avem șanse să câștigăm. Suportul fanilor a fost extraordinar la ultimul meci, îi așteptăm să umple stadionul și mâine și să ne susțină, iar la final să ne bucurăm pentru o nouă victorie”, a spus Zima.

Meciul de mâine va începe la ora 18.30, biletele putând fi procurate de la casa stadionului „Ilie Oană”, dar și online, accesând www.entertix.ro.

Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Horațiu Feșnic (Cluj Napoca) – Valentin Avram (București) și Alexandru Cerei (Cluj Napoca). Rezervă: Iulian Călin (Ștefănești – Argeș). Arbitru VAR: Cătălin Popa (Pitești). Arbitru AVAR: Romică Bîrdeș (Pitești). Observatori: Iosif Olah (Sf. Gheorghe) și Marian Bucurescu (București).

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043