FC Petrolul – Unirea Slobozia/Pentru prima victorie din play-off pe „Ilie Oană”!

Ne apropiem de ultima linie dreaptă a luptei pentru Liga 1! Mâine încheiem turul din play-off, cu un meci, pe „Ilie Oană”, în care adversară ne va fi Unirea Slobozia (ora 12.30) și trebuie, neapărat, să punem încă trei puncte la zestrea din clasament, pentru a fi cu un pas mai aproape de primul eșalon.

Prea multe n-ar fi de spus înaintea confruntarii de mâine, una în care „lupii” pornesc, fără doar și poate, cu prima șansă, căutând să obțină prima victorie „acasă” din acest play-off, după remizele fără gol consemnate în duelurile cu principalele contracandidate ale luptei pentru promovare, Universitatea Cluj și AFC Hermannstadt. De altfel, elevii lui Nicolae Constantin n-au reușit să înscrie, în acest an, niciun gol în partidele oficiale disputate pe „Ilie Oană”, așa încât au toate motivele să vizeze doar succesul, unul care, în funcție de celealte rezultate ale etapei, le-ar putea asigura și un plus în clasament față de echipele care luptă pentru promovarea directă.

Echipa noastră s-a antrenat astăzi, la prânz, pe „Ilie Oană”, intrând, apoi, în cantonament. Nicolae Constantin are la dispoziție aproape întreg efectivul, din această săptămână reluându-și pregătirile, alături de colegii săi, și Dragoș Gheorghe. Mijlocașul nu va fi folosit, însă, mâine, Gheorghe mai având nevoie de o perioadă de acumulări după pauza de aproape o lună, dar, în rest, staff-ul tehnic al „lupilor” poate alege cel mai bun „11” din lotul avut la dispoziție.

Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Vlad Baban (Iași) – Imre-Laszlo Bucsi (Sf. Gheorghe) și Ioan Alexandru Corb (Satu Mare), rezervă fiind Sergiu Anton (București). Ca observatori au fost delegați Gheorghe Moise (București) și Radu Bitea (Oradea).

Biletele pentru această confruntare pot fi procurate on-line (aici), dar și de la casa stadionului, deschisă astăzi până la ora 17.00, iar mâine de la ora 09.00.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Play-Out Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043