FCSB – FC Petrolul/Goana după puncte

Două meciuri au mai rămas de disputat până la finalul sezonului regulat și „lupii” trebuie să reînceapă să strângă puncte, ca sa-și „blindeze” poziția din clasament, înainte de intrarea în faza a doua a campionatului. Învinși la Arad și, pe teren propriu, de Universitatea Craiova, în ciuda unor evoluții bune, elevii lui Florin Pîrvu vor avea parte de o nouă misiune extrem de complicată, de această dată pe terenul primei clasate, FCSB (ora 20.30, „Arena Națională”).

Un meci foarte important, pentru că întâlnim liderul campionatului, o echipă foarte bună, cu o evoluție foarte bună, iar rezultatele de până acum au confirmat acest lucru. Venim după două înfrângeri, suntem dezamăgiți, dar nu resemnați și, bineînțeles, vom lupta până la capăt și vrem să scoatem maximum posibil din aceste ultime două partide ale sezonului regulat”, a spus Florin Pîrvu. „Cred că mai grea a fost recuperarea din punct de vedere mental, nu neapărat cea fizică, pentru că am avut o dorință foarte mare să prindem primele șase locuri, așa că și dezamăgirea de după jocul cu Craiova a fost pe măsură. Dar, am discutat între noi și trebuie să mergem înainte, pentru că a venit la doar trei zile un nou meci, ba chiar unul foarte important. Un derbi, care contează foarte mult și pentru suporteri”, a mai adăugat tehnicianul „galben-albaștrilor”. „Nu pregătim ceva special pentru un om anume al FCSB-ului, dar, evident, trebuie să fim foarte atenți, pentru că adversarii au jucători care pot face diferența și sper ca la acest meci să ne <<închidem>> foarte bine și să nu mai avem probleme”, a conchis Pîrvu.

Față de ultima partidă, petroliștii i-au recuperat pe Vali Țicu și pe Alexandru Ișfan, dar nu-l vor avea la dispoziție pe titularul obișnuit „U21”, Alex Musi, cel care, după cum se știe, este împrumutat, până la vară, chiar de la adversare de mâine seară.

Partida de pe „Arena Națională” va începe la ora 20.30 și va fi condusă de către o brigadă formată din Florin Andrei (Tg. Mureș) – Vasile Marinescu (București) și Marius Marchidanu (Brăila). Arbitru de rezervă: Cristian Moldoveanu (Sf. Gheorghe). Arbitru VAR: Cătălin Popa (Pitești). Arbitru AVAR: Iulian Dima (București). Observatori: Eduard Dumitrescu (Pitești) și Romulus Chihaia (București).

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043