Final de drum, în Campionatul Național, pentru echipa „U17”!

Echipa „U17” a clubului nostru a suferit, astăzi, prima înfrângere din actuala ediție a Campionatului Național, după 20 de victorii și o remiză consemnate de-a lungul stagiunii! Eșecul a venit în fața formației Rapid București și a fost similar, din păcate, cu eliminarea din cursa pentru titlul de campioană națională, în condițiile în care meciul a contat pentru Etapa Eliminatorie I a competiției!

În partida disputată, astăzi, la Strejnic, giuleștenii s-au impus cu scorul de 3-1, după 1-1 la pauză. Burlacu (15) a deschis scorul pentru Rapid, apoi Mihnea Rădulescu (26) a restabilit echilibrul, transformând o lovitură de pedeapsă, dar, în ultimul sfert de oră, Despa (78) și Burlacu (85) au înclinat balanța către echipa vizitatoare.

Pentru Petrolul, antrenorul Laurențiu Tureac a apelat la următorul „11” de start: Jercălău – Andrei Giamănu, Balea, Catargiu, Alexandru – Dinu, Ioniță – Preda, Rădulescu, Dima – Augustin Giamănu. În lotul „galben-albaștrilor” se mai află Stancu, Păuna, Coman, Dumitru, Terțea, Mitran, Ardeleanu, Alexandrescu, Huiban, Niculae.

După această înfrângere, formația noastră a încheiat, practic, sezonul, la fel ca și celealte grupe care au participat în această ediție a competițiilor organizate la nivel național.

 

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043