FITERMAN PHARMA, alături de FC Petrolul Ploiești în noul sezon!

FITERMAN PHARMA se alătură partenerilor clubului nostru în noul sezon.

„Credem în performanță și susținem mereu inițiativele și proiectele care promovează și încurajează un mod de viață sănătos, reușitele obținute prin efort continuu și care ne provoacă să ne depășim limitele. Tocmai de aceea, suntem bucuroși să fim partenerii echipei de fotbal PETROLUL PLOIEȘTI”, a declarat Dr. Gabriel Ghenov, manager zonal al FITERMAN PHARMA.

Despre FITERMAN PHARMA

Peste 25 ani de experiență, peste 150 produse dezvoltate

Perseverența, pasiunea și dedicarea sunt motoarele care ne definesc activitatea de peste 25 de ani și care, alături de principiile pe care ne-am angajat să le respectam înca de la înfiintarea, în 1995 – CALITATE, ECHIPĂ, DEZVOLTARE – ne-au transformat în cel mai dinamic producător român din aria medicală: producător de medicamente, dispozitive medicale, suplimente alimentare și dermatocosmetice.

În activitatea noastra suntem mereu inspirati de pacienti pentru a crea produse inovative adecvate nevoilor acestora. Tocmai de aceea, punem intotdeauna pret pe inovatie si cercetare, având o echipă formată din specialiști în farmacie, medicină, biochimie și bioinginerie medicală. Împreună, am creat, dezvoltat și produs peste 100 de produse care acoperă 15 arii terapeutice.

Iar povestea noastră nu are sfârșit. Pentru că viitorul ne va ține permanent conectați la ultimele tendințe din domeniul farmaceutic și medical pentru a oferi pacienților noștri cele mai bune soluții terapeutice.

Pe larg, aici: www.fitermanpharma.ro

 

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043