Fortuna Entertainment Group este noul partener al FC Petrolul Ploieşti

FC Petrolul Ploieşti şi Fortuna Entertainment Group au onoarea să anunţe încheierea unui parteneriat, cele două branduri de renume urmând să colaboreze în viitorul sezon competiţional.

Anunţul oficial a fost făcut astăzi, vice-preşedintele FC Petrolul Ploieşti, domnul Octavian Grigore, declarând că “ne bucură faptul că am reuşit să aducem alături de noi un partener important şi serios precum Fortuna. Pornim împreună la un drum care nu va fi uşor, dar ne dorim să le oferim suporterilor bucuria unei promovări, iar partenerilor noştri satisfacţia de a fi alături de un brand sportiv care îşi propune, întotdeauna, performanţa”.

La rândul său, domnul Lewis Findlay, General Manager România – Fortuna Entertainment Group, a declarat:

“Fortuna crede în calitatea exprimării echipei Petrolul Ploiești, o formație ce suntem siguri că se află pe drumul corect spre revenirea în zona marii performanțe, cu care ne-a obișnuit de-a lungul timpului. Nu întâmplător, Petrolul a avut tribunele pline, indiferent de liga în care a jucat sau de numele adversarilor pe care i-a întâlnit. Deoarece misiunea Fortuna, de a fi numărul 1, se regăsește în filozofia clubului Petrolului, suntem convinși că sezonul 2018/2019 va fi cel al promovării în Liga I”

De asemenea, domnul Radu Ciupercă, Brand Manager România – Fortuna Entertainment Group, a afirmat:

“Din dorință de a oferi Mai Multe Victorii pentru Suporteri”, sprijinim fotbalul românesc, pe verticală, de la ligiile inferioare, până la echipa națională. Cum fotbalul implică pasiune, încrâncenare, dar și entertainment, pregătim multe surprize plăcute fanilor Petrolului și privim cu optimism spre un nou sezon, la finalul căruia să ne bucurăm împreună!”

Fortuna este cel mai mare operator de pariuri sportive din Europa Centrală și de Est. În România, Fortuna este prezentă cu aproape 800 de agentii și online cu o nouă platformă de pariere, www.efortuna.ro, ce oferă anual 230.000 evenimente live.

Printre alte proiecte de sponsorizare, în portofoliul internațional al Fortuna intră naționala de fotbal a României, reprezentativa Poloniei, naționala Slovaciei, echipe de club precum Legia Varșovia sau Slavia Praga, dar și Liga I a Slovaciei, devenită Liga Fortuna.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043