Ia-ti bilet virtual și hai în „tribune” la meciul dintre FC Petrolul și FC Universitatea Craiova!

După victoria obținută în fața Rapidului, băieții de la FC Petrolul eSports se pregătesc pentru partida de mâine, cu FC Universitatea Craiova. Evident, vorbim de o nouă confruntare din seria derbiurilor de tradiție mutate în FIFA20, dueluri care au un scop caritabil, încasările rezultate din vânzarea biletelor virtuale la acest eveniment urmând să fie donate către Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești, în sprijinul luptei cadrelor medicale cu noul coronavirus.

Disputa va începe la ora 17.30 și va putea fi urmărită, în format live video, pe pagina noastră de Facebook și pe canalul de YouTube al FC Petrolul Ploiești (aici).

Biletele virtuale costă 5 lei (Peluze), 10 lei (Tribuna 2), 20 lei (Tribuna 1), 35 lei (Tribuna 0) și 100 lei (zona VIP) și vor putea fi achiziționate on-line de pe www.entertix.ro (aici).

Trebuie, așadar, doar să intri pe www.entertix.ro, să îți alegi locul preferat pe „Ilie Oană” și să urmezi instrucțiunile de pe site. „Lupii” deja și-au achiziționat bilete. Hai și tu pe „stadion”!

 

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs FC Politehnica Iași (On time)

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Clasament

LocClubMPct
11430
21426
31426
41424
51424