Începe primul cantonament al iernii/ De duminică, în Antalya

Petroliștii au efectuat, astăzi, ultimul antrenament la Ploiești, înainte de plecarea în primul cantonament al anului. Mâine, la ora 14.00, delegația ploieșteană va zbura spre Antalya cu o cursă charter, alături de mai multe formații din Liga I, și, până pe 24 ianuarie, își va stabili cartierul general la Limak Atlantis Resort din Belek.

Pentru acest prim stagiu din 2020, Costel Enache va avea la dispoziție un efectiv format din 23 de jucători, după ce portarul Cezar Lungu și fundașul dreapta Ștefan Bărboianu au fost reintegrați în programul de pregătire al primei echipe:

Portari: Raul Avram, Cezar Lungu, Cristian Apostolachi;

Jucători de câmp: Ștefan Bărboianu, Alberto Olaru, Cristian Sîrghi, Alves Da Silva Walace, Antoniu Manolache, Adrian Nicolae, Valentin Țicu, Laurențiu Marinescu, Derlis David Mezza Colli, Leonel Pierce, Robert Daniel Enache, Mario Bratu, Mihai Nițescu, Alexandru Saim Tudor, Gabriel Deac, Armando Vajushi, Ianis Stoica, Ștefan Blănaru, Sergiu Arnăutu și Hamza Younes.

Chiar dacă, în acest stagiu, accentul se va pune pe acumulările fizice, petroliștii vor disputa și trei jocuri de verificare, o adversară fiind din Kazakhstan, FK Kyzylzhar (16 ianuarie), iar celelalte două din Ungaria, FC Budaorsi (18 ianuarie) și BC Siofok (21 ianuarie).

Testul Gacon i-a „stors” pe „lupi”

Altfel, ultimul antrenament de dinaintea plecării a fost unul „ucigător”, elevii lui Costel Enache având de parcurs Testul Gacon, un examen fizic care i-a stors de puteri. Testul constă în alergare pe o distanță de 125 de metri, în timp de 45 de secunde, și are 25 de repetări. La fiecare fază distanța crește cu 6.25 metri, pauza fiind de doar 15 secunde.

Mai jos, câteva imagini de la antrenamentul de astăzi.

 

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043