Jair Tavares da Silva a semnat cu FC Petrolul Ploiești

FC Petrolul Ploiești a ajuns la un acord cu mijlocașul brazilian Jair Tavares da Silva, acesta semnând, cu gruparea noastră, un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

În vârstă de 27 de ani, Jair vine din Finlanda, acolo unde evolua din 2016. Ultima dată la HJK Helsinki (50 de meciuri/15 goluri marcate), echipă cu care a cucerit titlul de campion în 2021, mijlocașul sud-american a mai jucat pentru AC Oulu (82 meciuri/9 goluri) și FC Ilves Tampere (61 meciuri/6 goluri), cu ultima echipă câștigând și Cupa Finlandei (2019).

Bun venit, Jair!

* Înainte de a demara discuțiile cu Jair Tavares da Silva, clubul nostru a luat act de problemele, de natură legală, pe care jucătorul brazilian le-a avut în Finlanda.

Cum faptele s-au petrecut cu mai mulți ani în urmă, iar comportamentul ulterior al jucătorului a fost ireproșabil, am considerat că verdictul dat nu trebuie să-i refuze lui Jair dreptul de a munci și de a-și întreține, astfel, familia. În plus, pentru a demara formalitățile legale privind semnarea contractului, clubul nostru a solicitat cazierul judiciar al jucătorului, iar documentul, eliberat pe data de 16 iunie, nu menționează elemente ce ar fi putut împiedica legitimarea sa.

FC Petrolul nu va tolera sub nicio formă abaterile de natură penală și va fi, întotdeauna, un susținător ferm al principiilor și valorilor morale și legale.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11126
21022
31121
41119
51115