Juniori, „Liga Elitelor”/ Victorii împărțite în „dubla” de la Chiajna

Liga Elitelor, competiție rezervată celor mai bune cluburi din țară la nivelul juniorilor „U19” și „U17”, și-a consumat jocurile etapei cu numărul 6, una în cadrul căreia reprezentantele FC Petrolul Ploiești au bifat o victorie și o înfrângere în „dubla” susținută, în deplasare, cu Concordia Chiajna.

Deplasându-se pe terenul ocupantei poziției secunde în Seria Est, formația „U19” a reușit surpriza etapei, impunându-se, pe „sinteticul” de la Chiajna, cu scorul de 4-3 (2-0). Cum seniorii nu au avut meci în weekend, antrenorul Victor Roșca a avut la dispoziție mai multe întăriri de la prima echipă, iar Mario Bratu și Mihai Constantinescu au fost cei care, într-un final, au făcut diferența pe tabela de marcaj. Ambii și-au trecut în cont câte o „dublă”, Bratu punctând în minutele 10 și 60 (penalti), în vreme ce Constantinescu a înscris în minutele 15 și 83. Pentru petroliști au jucat Petru Marinache – Andrei Șerban, Octavian Mănescu, Antonio Popa, Radu Dumitru, Cristian Licsandru, Robert Enache, Narcis Ghiță (75 Alexandru Baron), Fabian Sotir (75 Raul Bucur), Mihai Constantinescu, Mario Bratu (75 Rareș Simionescu).

În schimb, juniorii „U19” au cedat la limită, 0-1 (0-1), după un meci extrem de disputat, în care elevii lui Gheorghe Liliac au irosind câteva ocazii mari. Experimentatul tehnician a apelat, în acest joc, la Andrei Jercălău – Vlad Balea, Juan Pătrașcu, Daniel Andrei, Lucian Iancu (70 Mihnea Rădulescu), Sebastian Oprea, Alin Boțogan, Denis Năstase (62 Albert Dima), Mario Alecsandru (46 Alex Cazan), David Ilie.

În clasament, echipa „U19” a urcat, după această victorie, până pe poziția a 9-a, pe același loc situându-se, în competiția sa, și formația „U17”. În etapa viitoare, cele două reprezentante ale clubului nostru vor evolua, pe teren propriu, cu LPS Buzău, partidele urmând se se desfășoare sâmbătă, de la orele 12.00 și 14.00.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11949
21942
31941
41937
51936