Juniorii Petrolului s-au calificat în semifinalele „Cupei Moș Crăciun”

FC Petrolul Ploiești va juca, mâine, în semifinalele „Cupei Moș Crăciun”, tradiționala competiție juvenilă ajunsă la cea de-a 27-a ediție și rezervată copiiilor născuți în 2007 și mai mici.

Astăzi, în sala sporturilor „Olimpia”, s-au derulat meciurile contând pentru optimile și sferturile de finală, clubul nostru fiind angrenat în întrecere cu trei grupe. Una dintre acestea, pregătită de către Bogdan Zahiu, a acces în semifinale, după ce a trecut, în optimi, cu 11-2 de SF AC Toader Ploiești, și, în sferturi, cu 3-1 de Viitorul Mizil.

La rândul lor, FC Petrolul II (antrenor Bogdan Zahiu) și FC Petrolul III (antrenor Cristian Iordache, grupă formată din copii născuți în 2008) s-au oprit în optimi, fază în care au pierdut meciurile disputate cu Tricolorul Breaza (scor 1-2), respectiv Petrosport Ploiești (scor 2-4).

Jocurile decisive sunt programate mâine, tot în sala „Olimpia”, FC Petrolul Ploiești urmând să o întâlnească, în semifinale, pe Petrosport Ploiești 2. Confruntarea va începe la ora 14.40, după încheierea primei semifinale, ce va debuta la ora 14.00 și le va avea față în față pe Petrosport Ploiești și AS Viking Ploiești. Finala mică se va disputa de la ora 15.30, iar finala mare de la ora 16.20.

Iată și lotul formației noastre: Matei Ionașcu – Vladimir Badea, Eduard Rusu, Andrei Petre, Denis Dumitru, Iustin Berbec și Eduard Enescu.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043