Leo Grozavu, prezentat oficial la FC Petrolul Ploieşti

FC Petrolul Ploieşti a organizat, astăzi, o conferinţă de presă, ocazie cu care care a fost prezentat noul antrenor al echipei, Leo Grozavu. La conferinţă au mai participat preşedintele clubului, Cristian Vlad, şi Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul finanţator al „galben-albaştrilor”.

După două promovări consecutive, FC Petrolul Ploieşti se pregăteşte pentru o nouă provocare, aflându-se în pragul unei stagiuni de Liga a II-a aşteptată cu mult interes. Un sezon 2018-2019 extrem de ofertant, dacă privim prin prisma numelor ce sunt trecute pe tabloul eşalonului secund, şi pe care echipa noastră îl va aborda cu o nouă conducere tehnică.

După cum se ştie, Leo Grozavu a preluat funcţia de antrenor principal al „galben-albaştrilor”, tehnicianul în vârstă de 50 de ani fiind prezentat, oficial, astăzi. „Leo Grozavu este un antrenor decis, ferm, ordonat, construit după tipicul german, cu experiență, care alături de întreaga conducere a echipei va forma un lot competitiv, ne dorim noi, pentru acest sezon. Avem încredere în el și am stabilit obiectivele acestui sezon înaintea semnării contractului”, a declarat președintele clubului, Cristi Vlad.

„Petrolul Ploiești este una din echipele cu tradiție, consacrate din România. În plus, știu că ceea ce se construiește aici va fi ceva trainic. Este un proiect ambițios, cu oameni dedicați, și tocmai de aceea am vrut să contribui și eu. Odată ce mi s-a oferit postul de antrenor, nu am stat prea mult pe gânduri. Am acceptat cu tot sufletul”, a spus noul antrenor al Petrolul Ploiești.

Totodată, Mădălin Mihailovici, CEO-ul partenerul-finanțator Veolia, a dorit să asigure menținerea cadrului financiar necesar pentru a face performanță la Ploiești.

„Așa cum am subliniat încă de la începutul acestui parteneriat, Veolia este alături de Petrolul Ploiești pe termen lung. Promovarea în Liga secundă de fotbal a venit natural, ca un efect firesc al proiectului sustenabil pe care îl construim aici, la Ploiești. Suntem pregătiți să asigurăm resursele și know-how-ul, inclusiv experiența de business, pentru a putea continua construcția acestui proiect și a putea ținti către prima Ligă de fotbal”, a precizat Mădălin Mihailovici.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043