Leonel Pierce și Armando Vajusi s-au antrenat alături de petroliști

Petroliștii s-au antrenat, în această dimineață, pe terenul sintetic de la Parcul Municipal Vest, iar la ședința de pregătire au apărut și două noutăți. Astfel, printre jucătorii care s-au pregătit sub comanda lui Costel Enache s-au aflat argentinianul Leonel Pierce și albanezul Armando Vajushi, două dintre „țintele” ploieștenilor pentru această perioadă de transferări.

În vârstă de 26 de ani, Leonel Pierce a activat în prima parte a sezonului în curs tot în România, dar în primul eșalon, la FC Botoșani. Mijlocaș de profil defensiv, jucătorul sud-american, ce deține și cetățenie italiană, evoluase, anterior, doar în țara natală, la Racing Club II, CA All Boys Buenos Aires și Deportivo Santamarin.

La rândul său, Armando Vajushi (28 ani) joacă pe postul de mijlocaș stânga, având, de-a lungul carierei sale, și experiența fotbalului italian. Vreme de trei ani, între 2012 și 2015, la Litex Lovetch, în Bulgaria, Vajushi a s-a transferat, ulterior, la Chievo Verona, după care a trecut pe la Livorno, Pro Vercelli și Avellino, adunând 53 de prezențe în Serie B. Ultima dată în țara natală, la KF Teuta, Armando Vajushi are trecute, în CV, și șase prezențe în prima reprezentativă a Albaniei.

„Lupii” vor continua să se pregătească în localitate până sâmbătă, urmând ca, de duminică, să-și mute cartierul general în Antalya, acolo unde, în perioada 12-24 ianuarie este programat primul stagiu centralizat al anului.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043