Liber în etapa a cincea! Următorul joc, în deplasare, cu Ripensia Timișoara!

FC Petrolul va avea liber în etapa a cincea a Ligii 2, programată să se desfășoare la finalul acestei săptămâni. „Lupii” ar fi trebuit să joace, pe „Ilie Oană”, cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, însă întâlnirea, stabilită inițial pentru data de 3 septembrie, a fost amânată, din dorința de a se proteja suprafața de joc în perspectiva confruntării România – Malta, din cadrul preliminariilor CE 2020 (duminică, 8 septembrie, ora 19.00).

În aceste condiții, profitând de această pauză mai lungă până la data viitorului joc oficial, Flavius Stoican și-a putut permite ca, după jocul de luni de la Constanța, să le ofere două zile de respiro elevilor săi. Astfel, petroliștii vor reveni de mâine la pregătiri, într-o primă zi în care vor efectua două antrenamente, iar de vineri până duminică se vor afla într-un mini-cantonament la Predeal.

Următorul joc oficial al echipei noastre se va desfășura în deplasare, cu Ripensia Timișoara, sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 19.45. În ceea ce privește partida cu AFK Csikszereda, aceasta va fi reprogramată, cel mai probabil, în prima parte a lunii noiembrie.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043