Lista jucătorilor cu care FC Petrolul Ploieşti a încheiat colaborarea

Aşa cum s-a putut remarca, de la primul antrenament al verii, desfăşurat, miercuri seară, pe „Ilie Oană”, au lipsit mai mulţi jucători care au făcut parte din lotul „galben-albaştrilor” pe parcursul sezonului 2017-2018.

Astfel, Gabriel Frîncu, Cristian Andor, Alexandru Ichim şi Tiberiu Niţescu au ajuns la un acord cu clubul nostru, pentru rezilierea angajamentelor, în vreme ce pentru portarii Raul Avram şi Raul Botezan se caută variante privind cedarea lor, sub formă de împrumut, la alte echipe.

Totodată, Georgian Păun şi Răzvan Catană şi-au încheiat contractele cu FC Petrolul Ploieşti, lui Daniel Cârjan i-a expirat împrumutul la formaţia ploieşteană, în vreme ce Claudiu Tudor a decis, aşa cum bine se ştie, să pună capăt carierei de jucător. Pe de altă parte, după ce a lipsit, din cauza unor probleme, de la reunirea de miercuri, Mirel Bolboaşă a intrat, de astăzi, în programul de pregătire al petroliştilor.

Tuturor celor enumeraţi mai sus, FC Petrolul Ploieşti le mulţumeşte pentru contribuţia avută la povestea frumoasă scrisă în ultimele două sezoane şi le urează mult succes în activitatea lor ulterioară.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043