„Lupii” au început săptămâna a doua la Belek

Dacă ieri a fost zi liberă, prima de la startul pregătirilor în 2020, iar jucătorii s-au relaxat mergând în Antalya sau petrecându-și timpul liber în hotel, de astăzi petroliștii au revenit la programul cu două antrenamente zilnice, intrând, astfel, în cea de-a doua săptămână a cantonamentului de la Belek.

Ședința de pregătire de dimineață s-a desfășurat pe terenurile de la „Arcadia Sport Center”, tot acolo unde va fi și antrenamentul de după-amiază. Din nou multă muncă, acumulări fizice dar și, în egală măsură, multe exerciții cu mingea, stafful tehnic al „galben-albaștrilor” îmbinând toate aceste componente pentru a asigura un antrenament în care jucătorii să ofere randament maxim.

Iar pentru portari, dimineața a fost chiar mai solicitantă, pentru că Mihai Ștețca le-a „rezervat” lui Avram, Lungu și Apostolachi o jumătate de oră în plus de antrenament.

Walace a plecat acasă

Veștile proaste sunt, din păcate, de natură medicală, Costel Enache văzându-se pus în situația de a pierde doi fundași centrali. După Sîrghi, cel care se pregătește separat din cauza unei probleme de natură musculară, s-a accidentat și brazilianul Alves da Silva Walace. Acesta a efectuat o ecografie în Turcia, iar rezultatul acesteia a scos în evidență o recidivă mai vechii accidentări, lucru care impune, practic, o nouă pauză. De altfel, Walace a și plecat în România, pentru o serie de investigații suplimentare și pentru a începe, cât mai rapid, recuperarea

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043