„Lupii” pregătesc meciul de la Cluj/Claudiu Tudor: „Trebuie să fim, în continuare, extrem de concentrați!”

Lupta pentru promovarea în primul eșalon a intrat pe ultima sută de metri, returul fazei play-off a Ligii 2 debutând ieri, odată cu remiza înregistrată în partida dintre Unirea Slobozia și AFC Hermannstadt (0-0). După acest rezultat, Petrolul păstrează o distanță importantă față de contracandidate, iar marți, cu un rezultat pozitiv pe terenul Universității Cluj (ora 19.00), poate face un pas hotărâtor către eșalonul de elită.

„Lupii” se pregătesc intens pentru meciul de la Cluj, fără să aibă vreo zi de pauză pe perioada Sărbătorilor Pascale. „Toată lumea este conștientă de importanța jocului și trebuie să fim, în continuare, extrem de concentrați. Personal, am făcut încă un efort financiar, astfel încât jucătorii au primit, ieri, un salariu și sunt liniștiți și din acest punct de vedere. Nu este prima oară când mă implic astfel, cu un împrumut către club, dar o fac fără regrete și cu convingerea că Petrolul trebuie să revină acolo unde îi este locul, în elita fotbalului românesc. Suntem foarte aproape să ne îndeplinim obiectivul și, cu unitate, cu liniște, cu contribuția tuturor, sunt sigur că vom trece cu bine linia de sosire și ne vom bucura pentru promovare chiar înainte de ultima etapă”, a precizat directorul sportiv al Petrolului, Claudiu Tudor.

Petroliștii vor pleca spre Cluj luni după-amiază, pe calea aerului, după ce în acest weekend se vor pregăti la Ploiești. În ceea ce privește accesul suporterilor ploieșteni pe „Cluj Arena”, tichetele destinate sectorului oaspeților vor costa 10 lei și vor putea fi procurate de la fața locului, casele de bilete special dedicate urmând să fie deschise cu două ore înainte de meci.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826