Ne păstrăm primul loc, după încă un succes clar!

Formația noastră și-a păstrat prima pozției în clasament, după victoria clară obținută, astăzi, în fața nou-promovatei CS Comunal 1599 Șelimbăr. „Lupii” s-au impus cu 3-0, cu golurile reușite de către Jarovic (35), Măzărache (47) și Țicu (68).

N-a fost loc pentru emoții în confruntarea disputată, astăzi, la prânz, pe „Ilie Oană”. Greu a fost doar până a venit primul gol, dar asta nu pentru că elevii lui Nae Constantin n-ar fi instituit, din start, un asediu total, ci pentru că norocul a ținut în viață, vreme de mai bine de jumătate de oră, reduta sibiană. Adică atâta timp cât Rareș Gal a părut să aibă contract cu barele porții sale, cea din dreapta sa salvându-l la șutul lui Tucaliuc (6), apoi transversala opunându-se la devierea lui Jarovic (8), pentru ca și butul din stânga să împiedice deschiderea scorului, după lovitura de cap a aceluiași Jarovic (20)!!!

Până la urmă, însă, inevitabilul s-a produs, iar JAROVIC (35) a spart gheața, cu primul să gol în tricoul Petrolului, venit după ce și-a pus în valoare principalele sale arme: detenta ce i-a permis să se desprindă de adversarul direct și o reluare perfectă cu capul, cu care a fructificat centrarea trimisă de către Silviu Pană: 1-0!

Din acel moment, misiunea „găzarilor” devenea tot mai ușoară, iar lucrurile au devenit clare imediat după reluare. Pârvulescu a centrat de pe dreapta, pe colțul lung, și MĂZĂRACHE (47), scăpat din marcajul lui Vodă, a trimis, imparabil, cu capul, dublând avantajul, iar, un pic mai târziu, ȚICU (68) a „închis” tabela pe un contraatac, „căpitanul” înscriind cu un șut, de la 14 metri, lateral stânga, după o pasă a lui Măzărache: 3-0! Acesta a fost și rezultatul final, statistica mai consemnând încă o bară trecută în dreptul „lupilor”, a patra în meci (!), la șutul lui Buia (90).

Astfel, după cel de-al optulea succes din această ediție de campionat, trupa lui Nae Constantin ajunge la cota 24, punctaj cu care se menține, și după această etapă, pe prima poziție a clasamentului. Urmează o pauză de două săptămâni, campionatul urmând să se reia în weekend-ul 15-18 octombrie, atunci când Petrolul va evolua, în deplasare, cu FC Brașov.

Foto: Răzvan Păsărică (www.sportpictures.eu).

Petrolul Ploiești – CSC 1599 Șelimbăr 3-0 (1-0)

Marcatori: Jarovic (35), Măzărache (47), Țicu (68).

Petrolul: Avram – Pârvulescu, Lică, Huja, Țicu (cpt) – S. Pană (71 Chindriș), Cebotaru (71 Seto) – Bratu (46 Constantinescu), Tucaliuc (81 Boțogan), Măzărache (71 Buia) – Jarovic. Antrenor: Nicolae Constantin.

CSC 1599: Gal – Vodă, Vișa, Crișan, Tătar (cpt) – Neacșa (67 Yameogo), Curtean (67 Cărăruș), Luca, Monea (46 Cîrstean) – Ciocâlteu (80 Antone) – Suciu (57 Roșu). Antrenor: Eugen Beza.

Au arbitrat: Cristian Moldoveanu (Sf.Gheorghe) – Claudiu Șchiopeț (Brașov) și Daniel Vlase (Galați).

Rezervă: Valentin Porumbel (Oltenița).

Observatori: Ionel Popa (Pașcani) și Lucian Cîrjă (Constanța).

 

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043